Bilgisayarim USB slotlari bozulduğundan berri bir garip çalısıyor acaba bu sorun HDD vesilesi ile mi oldu çözemedim bugün ise Windows boot Manager Windows failed to start hardware or software dolayisi ile olabilir diye bir hata cıktı format atamiyorum tüm sistem inanilmaz sekilde yavasladi USB çoklayici almistim sağlam oldugunu dusundugum slotlara takmistm klavye mouse surekli temasizlik yapiyor aygıtta sorun var sesi cikariyordu, ayrica hard diskim eski ancak HDD sentinelde sağlık durumu 100 idi bazen hiç sorun olmadan calisiyordu bilgisayar bazi gunlerde hareketimden dolayi sanki USB slotundan dolayi donmalar oluyordu. Sebebi nedir?
Ek olarak monitor HDMI olmadigindan VGA dönüştürücü ile kullaniyordum bir sebebi de bu olabilir mi? Uyumsuzluk falan mi yapiyor bazı günler sorunsuz sekilde oyunlari açarken bazen de minik stutterlar oluyor.
Ek olarak monitor HDMI olmadigindan VGA dönüştürücü ile kullaniyordum bir sebebi de bu olabilir mi? Uyumsuzluk falan mi yapiyor bazı günler sorunsuz sekilde oyunlari açarken bazen de minik stutterlar oluyor.
Son düzenleyen: Moderatör: