1 hafta önce Google'da gezerken PC aniden dondu sonra Google'dan çıkmayı denedim çıkamadım. Donduktan sonra bilgisayarı yndn bşlattım. Sonra Google'a girdim. 1, 2, dakika sonra 2 saniye dondu ve hiçbir programa giremedim Google'dan çıktığım zaman da Google'a tekrar giremiyorum. Ve bir şey indirirken bile duruyor.
Fakat 2 hafta önce bir şey yoktu
1 hafta önce Google'da gezerken PC aniden dondu sonra Google'dan çıkmayı denedim çıkamadım. Donduktan sonra bilgisayarı yndn bşlattım. Sonra Google'a girdim. 1, 2, dakika sonra 2 saniye dondu ve hiçbir programa giremedim Google'dan çıktığım zaman da Google'a tekrar giremiyorum. Ve bir şey indirirken bile duruyor.
Fakat 2 hafta önce bir şey yoktu.
Hardiskinize HDD Tune ile tarama yaptırın bad sektör var mı? Eğer SSD kullanıyorsanız donma olayını şimdilik ona bağlamayacağım.
Chrome uygulamasını kapatın. Google'ın "C:\Users\"Kullanıcı Adınız"\AppData\Local\" altındaki "Google" klasörünün adını Google1 olarak değiştirin. Chrome uygulamasını yeniden açın. Donma olayını kontrol edin. Donma olmuyorsa Chrome uygulamasının uzantılarında (chrome://extensions/) sıkıntılı bir uygulama vardır. Oluyorsa diğer sorunlara geçebilirsiniz.
RAM ve HDD değiştirirek alan daraltarak devam edin.