G Göksel Kilopat Katılım 17 Haziran 2012 Mesajlar 355 18 Temmuz 2012 #1 Arkadaşlar Battlefield 4 çıkacakmış: https://www.technopat.net/forum/aksiyon-first-person-shooter/6405-battlefield-4-tanitildi.html Acaba benim sistem, Battlefield 4'ün sistem ihtiyaçlarını karşılar mı? Intel Core i7 3770 8 GB Kingston 1600MHz RAM Asus HD 7850 2 GB GDDR5 Ekran Kartı Asus P8Z77-VLE Anakart Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2012
Arkadaşlar Battlefield 4 çıkacakmış: https://www.technopat.net/forum/aksiyon-first-person-shooter/6405-battlefield-4-tanitildi.html Acaba benim sistem, Battlefield 4'ün sistem ihtiyaçlarını karşılar mı? Intel Core i7 3770 8 GB Kingston 1600MHz RAM Asus HD 7850 2 GB GDDR5 Ekran Kartı Asus P8Z77-VLE Anakart
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 18 Temmuz 2012 #2 Batefiled ne bilmiyorum ama Battlefield demek istedin sanırım. Senin sistem gayet güzel her oyun için sormana gerek yok bunu. Kaldırır her şeyi. Bu soruları sistemi kötü olanlar kaldırır mı endişesiyle soruyor.
Batefiled ne bilmiyorum ama Battlefield demek istedin sanırım. Senin sistem gayet güzel her oyun için sormana gerek yok bunu. Kaldırır her şeyi. Bu soruları sistemi kötü olanlar kaldırır mı endişesiyle soruyor.
QQzzQQ Hectopat Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2016 #3 Egemen dedi: Batefiled ne bilmiyorum ama Battlefield demek istedin sanırım. Senin sistem gayet güzel her oyun için sormana gerek yok bunu. Kaldırır her şeyi. Bu soruları sistemi kötü olanlar kaldırır mı endişesiyle soruyor. Genişletmek için tıkla... Haklısınız ancak ekran kartı hele şu zamanlarda ''eski'' olduğu için sorun çıkarabilir.
Egemen dedi: Batefiled ne bilmiyorum ama Battlefield demek istedin sanırım. Senin sistem gayet güzel her oyun için sormana gerek yok bunu. Kaldırır her şeyi. Bu soruları sistemi kötü olanlar kaldırır mı endişesiyle soruyor. Genişletmek için tıkla... Haklısınız ancak ekran kartı hele şu zamanlarda ''eski'' olduğu için sorun çıkarabilir.