ATX 12 v2.52 standardına ve en son güvenlik yönetmeliğine (62368) uygun Hyper 80+ Pro power supply, üstün özellikleri ve tamamen siyah kablolara sahip tasarımı ile PC’nize parlak bir görünüm…
www.gaming.gen.tr
Buyurun hocam istediğiniz kadar araştırın çok kaliteli PSU gönül rahatlığıyla alabilirsiniz kullanıyorum gram sorun yok sitede güvenilir.
ATX 12 v2.52 standardına ve en son güvenlik yönetmeliğine (62368) uygun Hyper 80+ Pro power supply, üstün özellikleri ve tamamen siyah kablolara sahip tasarımı ile PC’nize parlak bir görünüm…
www.gaming.gen.tr
Buyurun hocam istediğiniz kadar araştırın çok kaliteli PSU gönül rahatlığıyla alabilirsiniz kullanıyorum gram sorun yok sitede güvenilir.
Teşekkürler bir de son olarak ben bu PC'yi hazır sistem olarak aldım garantiye göndersem yaparlar mı ya da yapmamak için ne gibi bahaneler üretebilirler
www.gaming.gen.tr
Teşekkürler bir de son olarak ben bu PC'yi hazır sistem olarak aldım garantiye göndersem yaparlar mı ya da yapmamak için ne gibi bahaneler üretebilirler.