reycim Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 246 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #21 efe00110 dedi: 6 ay oldu. Genişletmek için tıkla... Size garanti belgesi verdiseler ve zaman geçmemişse göndermeniz iyi olur çünkü PSU kensdisi yanmış.
efe00110 dedi: 6 ay oldu. Genişletmek için tıkla... Size garanti belgesi verdiseler ve zaman geçmemişse göndermeniz iyi olur çünkü PSU kensdisi yanmış.
E efe00110 Centipat Katılım 6 Ekim 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #22 reycim dedi: Size garanti belgesi verdiseler ve zaman geçmemişse göndermeniz iyi olur çünkü PSU kensdisi yanmış. Genişletmek için tıkla... Yarın göndereceğim yüksek ihtimalle çünkü hiçbir şey olmamışken bir anda kapandı sebepsizce
reycim dedi: Size garanti belgesi verdiseler ve zaman geçmemişse göndermeniz iyi olur çünkü PSU kensdisi yanmış. Genişletmek için tıkla... Yarın göndereceğim yüksek ihtimalle çünkü hiçbir şey olmamışken bir anda kapandı sebepsizce
reycim Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 246 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #23 efe00110 dedi: Yarın göndereceğim yüksek ihtimalle çünkü hiçbir şey olmamışken bir anda kapandı sebepsizce. Genişletmek için tıkla... Gönderin hocam eğer garantiniz olmasına rağmen almıyorlarsa tüketici haklarına başvurarak yardım isteyebilirsiniz.
efe00110 dedi: Yarın göndereceğim yüksek ihtimalle çünkü hiçbir şey olmamışken bir anda kapandı sebepsizce. Genişletmek için tıkla... Gönderin hocam eğer garantiniz olmasına rağmen almıyorlarsa tüketici haklarına başvurarak yardım isteyebilirsiniz.
E efe00110 Centipat Katılım 6 Ekim 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #24 reycim dedi: Gönderin hocam eğer garantiniz olmasına rağmen almıyorlarsa tüketici haklarına başvurarak yardım isteyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hepinize teşekkürler yardımlarınız için
reycim dedi: Gönderin hocam eğer garantiniz olmasına rağmen almıyorlarsa tüketici haklarına başvurarak yardım isteyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hepinize teşekkürler yardımlarınız için
Fatihkerem0023 Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 3.037 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #25 efe00110 dedi: Teşekkürler bir de son olarak ben bu PC'yi hazır sistem olarak aldım garantiye göndersem yaparlar mı ya da yapmamak için ne gibi bahaneler üretebilirler. Genişletmek için tıkla... Hocam sistemde soru var mı önce onu öğrenin ondan sonra düşünürüz.
efe00110 dedi: Teşekkürler bir de son olarak ben bu PC'yi hazır sistem olarak aldım garantiye göndersem yaparlar mı ya da yapmamak için ne gibi bahaneler üretebilirler. Genişletmek için tıkla... Hocam sistemde soru var mı önce onu öğrenin ondan sonra düşünürüz.