Sprintt Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #1 Öncelikle merhaba normal gezinirken veya oyun oynarken bir anda bilgisayar resim gibi donuyor ve hiçbir şey yapamıyorum. Disk testi yaptığımda ise disk ve ana bilgisayarın 637 kez iletişim sorunu olduğu yazıyordu. Not: Windows HDD'ye kurulu. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2023
Öncelikle merhaba normal gezinirken veya oyun oynarken bir anda bilgisayar resim gibi donuyor ve hiçbir şey yapamıyorum. Disk testi yaptığımda ise disk ve ana bilgisayarın 637 kez iletişim sorunu olduğu yazıyordu. Not: Windows HDD'ye kurulu.
Arvedui Hectopat Katılım 18 Ekim 2022 Mesajlar 1.038 Çözümler 12 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #2 HDD ömrünü dolduruyor yada kablo sorunlu gibi duruyor.
Sprintt Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #3 Arvedui dedi: HDD ömrünü dolduruyor yada kablo sorunlu gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Düzelttim sorunu kablosunda sıkıntı varmış yeni kabloyla değiştirdim ve düzeldi
Arvedui dedi: HDD ömrünü dolduruyor yada kablo sorunlu gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Düzelttim sorunu kablosunda sıkıntı varmış yeni kabloyla değiştirdim ve düzeldi