Bilgisayarım bir anda kendi kendine kapanıyor ve tekrar açılmaya çalışıyor

BIOS verilerindeki hatayı nasıl düzeltebilirim?

Kasanın hiç bir parçasını ben monte etmedim, arkadaşım ilgilendi. Keşke azıcık baksaydım.:üzgün:
bilgisayarın elektirik kaplosunu pirizden çıkar ve anakartın pilini 30 sanye liğine çıkar ve tekrar tak bios u resetlemiş olursun ve sende gereken optimsi yaparsın yardımcı olduysam nemutlu bana.

merhabalar. konunun üstüne baya bi zaman geçmiş ama bende benzer bir sorun yaşıyorum. dell 7567 model bilgisayarımda benzer bir sorun yaşıyorum.

http://www.vatanbilgisayar.com/dell...1tb-256-ssd-gtx1050ti-4gb-15-6-w10-29064.html

bilgisayarı batarya ile kullanırken "nadiren" birden pc kapanıyor ve kurtarma ekranı geliyor. yeniden başlat'ı tıklayınca normal bir şekilde başlıyor. fişe takılıyken hiç denk gelmedi. birkaç aydır kullanıyorum, 2-3 kere oldu şimdiye kadar. dell support assist ile bios fln tüm güncellemeleri yaptım. normal nette dolaşırken denk geldi hep. bir ısınma durumu yok yani. fişe takılıyken saatlerce oyun oynadığım halde hiç kapanmadı. garantisi devam ediyor ama nadiren olduğu için hemen de vermek istemiyorum. var mı bir fikri olan?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı