Bilgisayarım Bulunan Neredeyse Bütün Programlar Çalışmıyor "0xc000007b"

Öncelikle merhaba arkadaşlar, daha öncesinde başıma bela olan 0xc000007b hatası hala devam ediyor bu sefer neredeyse bütün programlarımda hatayı alıyorum. Oyunlar da dahil. DLL dosyalarını değiştirerek çalışıyordu ama bu seferde o da işe yaramadı. Örnek olarak Process Monitor ile GTA V'in raporunu oluşturdum. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Link >> Logfile.rar

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce açtığınız konulardan da gözüküyor ki bu tarz benzer sorunlardan uzun süredir muzdaripsiniz... Benim size tavsiyem temiz kurulum yapmak olacaktır sürekli bu tarz problemler ile uğraşmaktansa temiz kurulum yapıp yeniden başlayın.

Daha önce açtığınız konulardan da gözüküyor ki bu tarz benzer sorunlardan uzun süredir muzdaripsiniz... Benim size tavsiyem temiz kurulum yapmak olacaktır sürekli bu tarz problemler ile uğraşmaktansa temiz kurulum yapıp yeniden başlayın.
Tavsiyen için teşekkür ederim. Bir bakıcam. Belki bir çözümü vardır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı