Bilgisayarım çok hızlı açılmaya başladı

444219

Decapat
Evet 9 yıllık bir PC sahibiyim, geçenlerde bilgisayarda takılırken elektrikler gidip geldi. Sonra genellikle 3-4 dakikada açılan bilgisayarım, 14 saniyede açıldı. Genellikle 10-15 saniye arası açılıyor şaka gibi . HDD sağlığı %34 gösteriyordu en son bilgisayar açılırken Windows logosunda kalırdı şimdi o logo gelip hemen gidiyor, ardından oturum açma ekranında bekletiyor.

Üzümü ye bağını sorma. İyi olmuş işte fazla kurcalamayın hocam.

Bende de oldu hocam. Bir HDD vardı bende, sağlığı 100dü ama PC 4 dakikada açılırdı. Malwarebytes+Kaspersky taraması yapıp bir iki defa yeniden başlatıp kapatmıştım. Ertesi gün tam 18 saniyede açılmıştı. Ne diyelim iyi kullanımlar.

9 yılda o HDD'ye neler yaptınız yahu ben 10 yıllık HDD'me baktım %100 sağlık yazıyordu fakat yine de Windows 7 de Chrome bile 1 dakikada açılıyordu hayırlı olsun

Windows'ta sanırım bir ayar vardı bilgisayar kendini açılmak için hazır bekletiyor. Uyku modu gibi ama değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…