P PCManyaQı Ziyaretçi 16 Temmuz 2014 #1 Arkadaşlar bilgisayarım çok fazla ısınıyor ve şarjı çok çabuk bitiyor üstelik alalı 2 sene olucak. Bir soğutucu aldım fakat o pek işe yaramıyor aynı zamanda şarj altetindeki adaptörde fazlasıyla ısınıyor önerilireniz nelerdir ?
Arkadaşlar bilgisayarım çok fazla ısınıyor ve şarjı çok çabuk bitiyor üstelik alalı 2 sene olucak. Bir soğutucu aldım fakat o pek işe yaramıyor aynı zamanda şarj altetindeki adaptörde fazlasıyla ısınıyor önerilireniz nelerdir ?
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 16 Temmuz 2014 #2 Bilgisayarın marka ve modeli nedir ? Termal macun değişimi ve fan temizliği yapıldı mı ? 2 sene olmuş alalı. Onların yapılması gerek.
Bilgisayarın marka ve modeli nedir ? Termal macun değişimi ve fan temizliği yapıldı mı ? 2 sene olmuş alalı. Onların yapılması gerek.
A Ahmet Doğan Ziyaretçi 16 Temmuz 2014 #3 Fan temizliği ve termal macun değişimi yapılması gerek. Batarya ömrünü doldurmuş olmalı.
P PCManyaQı Ziyaretçi 19 Temmuz 2014 #4 Egemen dedi: Bilgisayarın marka ve modeli nedir ? Termal macun değişimi ve fan temizliği yapıldı mı ? 2 sene olmuş alalı. Onların yapılması gerek. Genişletmek için tıkla... CasperNirvana. Hayır yapılmadı ben pek o işlerden anlamıyorum kime yaptırabilirim ?
Egemen dedi: Bilgisayarın marka ve modeli nedir ? Termal macun değişimi ve fan temizliği yapıldı mı ? 2 sene olmuş alalı. Onların yapılması gerek. Genişletmek için tıkla... CasperNirvana. Hayır yapılmadı ben pek o işlerden anlamıyorum kime yaptırabilirim ?
Cervis Megapat Katılım 17 Mayıs 2014 Mesajlar 198 Makaleler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çevre Mühendisi,Çevre Görevlisi,Çiftçi 19 Temmuz 2014 #5 bilgisayarın tam modelini belirtirsen yardımcı olabilirim
A Ahmet Doğan Ziyaretçi 19 Temmuz 2014 #6 Bilgisayarcılar yapabilir. Fanları temizlet ve termal macunu değiştir.