Bilgisayar'ım D diskini okumuyor

ErenHiphoplife

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Arkadaslar bilgisayarim 2 gun once d diskini okumamaya basladi. Bilgisayar cok kasoyor zar zor aciliyor ve d diski acilmiyor hale geldi. Virus falan yok ondan eminim. D diski gozukuyor fakat acilmiyor ve hata veriyor. Zaten d diskinde tum herseyim gitmis durumda. Daha sonra format attim, Technopat'in youtube hesabinda Recep abinin rehberini izliyerek formati attim. Fakat halen d diskini okumuyor ve kasiyor. Yardim ederseniz sevinirim.

Nolur nolmaz diyede bilgisayarimi ozelliklerini yazayim dedim;

Casper Nirvana Cift cekirdekli 4 GB ram 2.5 GB ekran karti Intel Core i5 2.4 gHz

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminde disk denetimi yap muhtemelen sisteminde disk birleştirmesi çalışmadığından sistem hasar görmüştür. Disk denetimini çalıştır. Sistem onarsın , eğer onaramıyorsa başka bir sisteme bağla oradan diski onar.

İki disk şeklindemi yoksa D diski ve C diski diye bir harddisk ayrıldı mı?

Evet zaten konuyu acmadan once on bi arastorma yaptim bir cok arkadas fromat sirasinda bicimlendirmeyip c ve d yi ortak halde kullaniyor bu yuzden d gozukmuyormus fakat benimki oyle bisey degil c diskide d diskide var fakat d diski okunmuyor.

Ilgili resim:

HD Tune ile taratıp sonuçlarını buraya yazar mısın?

Tamam deniyecegim ikisinide tesekkurler

HD Tune ardından CHKDSK yı denermisin. CHKDSK yı çalıştırmak için Başlat menüsüne cmd yaz ve yönetici olarak çalıştır ardından şu komutu gir chkdsk D: /r sonra gelen soruya y diyerek devam et. Kolay gelsin.

Aynı sorun bendede vardı. Disk yönetiminden biçimlendirdim düzeldi. Ama diskteki herşeyi sonsuzluğa uğurladım.

Ben iki gün uğraştım yapamadım. Umarım yaparsın ama ben pek ihtimal vermiyorum. Aynı sorunu bende yaşadığım için biliyorum. Moralini bozmak için söylemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…