U UKMan Ziyaretçi 27 Kasım 2014 #1 Merhaba, DNS ayarlarımı yaptıktan sonra işlerimi halledip bilgisayarı yeniden başlatıyorum fakat ne zaman değiştirsem dns adreslerini yerinde bulamıyorum yani kaydetmiyor. Bilgisayarımda Deep Freeze vb yok.
Merhaba, DNS ayarlarımı yaptıktan sonra işlerimi halledip bilgisayarı yeniden başlatıyorum fakat ne zaman değiştirsem dns adreslerini yerinde bulamıyorum yani kaydetmiyor. Bilgisayarımda Deep Freeze vb yok.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 27 Kasım 2014 #2 Modem arayüzünden değiştir.
U UKMan Ziyaretçi 27 Kasım 2014 #3 Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim, Ben bilgisayardaki sıkıntımı gidermek istiyorum.
B BarbarLee Hectopat Katılım 5 Kasım 2014 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2014 #4 Aynı sorun bendede var Ve modemi değiştirdikten sonra oldu bu durum.
B BarbarLee Hectopat Katılım 5 Kasım 2014 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2014 #6 Silinen üye dedi: Sorun giderildi. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzelttin? Bendede o sorun varda yardımcı olurmusun?
Silinen üye dedi: Sorun giderildi. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzelttin? Bendede o sorun varda yardımcı olurmusun?