CrawLz Kilopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 218 22 Mayıs 2020 #11 claus dedi: İşemcin güzel, ekran kartı ve anakart nedir? 2004 mü kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı olarak GTX 1050 Ti, anakart olarak B250M Bazooka ve 1909 kullanmaktayım. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2020
claus dedi: İşemcin güzel, ekran kartı ve anakart nedir? 2004 mü kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı olarak GTX 1050 Ti, anakart olarak B250M Bazooka ve 1909 kullanmaktayım.
Zillakami Hectopat Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 709 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2020 #12 CrawLz dedi: Ekran kartı olarak GTX 1050 Ti anakart olarak B250M Bazooka 1909 kullanmaktayım Genişletmek için tıkla... Genelde ya BIOS ya da RAM'dan kaynaklanıyor
CrawLz dedi: Ekran kartı olarak GTX 1050 Ti anakart olarak B250M Bazooka 1909 kullanmaktayım Genişletmek için tıkla... Genelde ya BIOS ya da RAM'dan kaynaklanıyor
CrawLz Kilopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 218 22 Mayıs 2020 #13 Zillakami dedi: Genelde ya BIOS ya da RAM'dan kaynaklanıyor Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi BIOS güncel durumda. RAM'lerin slotlarını değiştirdim, RAM takviyesi yaptım ama sorunun kaynağı bunlar değil gibiler. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2020
Zillakami dedi: Genelde ya BIOS ya da RAM'dan kaynaklanıyor Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi BIOS güncel durumda. RAM'lerin slotlarını değiştirdim, RAM takviyesi yaptım ama sorunun kaynağı bunlar değil gibiler.
Zillakami Hectopat Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 709 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2020 #14 CrawLz dedi: Dediğim gibi BIOS güncel durumda RAM'lerin slotlarını değiştirdim RAM takviyesi yaptım ama sorunun kaynağı bunlar değil gibiler Genişletmek için tıkla... Eski RAM'i çıkartıp deneyim. Yenisi dursun sadece
CrawLz dedi: Dediğim gibi BIOS güncel durumda RAM'lerin slotlarını değiştirdim RAM takviyesi yaptım ama sorunun kaynağı bunlar değil gibiler Genişletmek için tıkla... Eski RAM'i çıkartıp deneyim. Yenisi dursun sadece
CrawLz Kilopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 218 22 Mayıs 2020 #15 Zillakami dedi: Eski RAM'i çıkartıp deneyim. Yenisi dursun sadece Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi yaptım oyuna girdim ve biraz daha iyiydi bilgisayar çökmemişti ama son anda tekrardan çöktü ve dediğiniz yöntem maalesef işe yaramadı.
Zillakami dedi: Eski RAM'i çıkartıp deneyim. Yenisi dursun sadece Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi yaptım oyuna girdim ve biraz daha iyiydi bilgisayar çökmemişti ama son anda tekrardan çöktü ve dediğiniz yöntem maalesef işe yaramadı.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.199 Makaleler 60 Çözümler 807 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2020 #16 Düşük ihtimal ama health ve eror scan kısmından görsel gönderin. https://www.hdtune.com/files/hdtunepro_575_trial.exe Furmark testi yapın.
Düşük ihtimal ama health ve eror scan kısmından görsel gönderin. https://www.hdtune.com/files/hdtunepro_575_trial.exe Furmark testi yapın.
CrawLz Kilopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 218 22 Mayıs 2020 #17 claus dedi: Düşük ihtimal ama health ve eror scan kısmından görsel gönderin. https://www.hdtune.com/files/hdtunepro_575_trial.exe Furmark testi yapın. Genişletmek için tıkla... Testlerde herhangi bir sorun yok furmark testinde de bir problem çıkmadı. Güç kaynağıyla alakalı bir sorun olabilir mi? Kablosuyla vs? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2020
claus dedi: Düşük ihtimal ama health ve eror scan kısmından görsel gönderin. https://www.hdtune.com/files/hdtunepro_575_trial.exe Furmark testi yapın. Genişletmek için tıkla... Testlerde herhangi bir sorun yok furmark testinde de bir problem çıkmadı. Güç kaynağıyla alakalı bir sorun olabilir mi? Kablosuyla vs?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.199 Makaleler 60 Çözümler 807 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2020 #18 Evet olabilir, PSU kontrol ettirin.
CrawLz Kilopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 218 22 Mayıs 2020 #19 claus dedi: Evet olabilir, PSU kontrol ettirin. Genişletmek için tıkla... Hocam bide bu sorun Lol Gta 5 gibi oyunlarda oluyor ama CS:GO oyununda hiç karşıma çıkmadı bununla yola çıkarak herhangi bir şey diyebilir miyiz? claus dedi: Evet olabilir, PSU kontrol ettirin. Genişletmek için tıkla... Hocam PSU kontrol ettirdim ama onunla da alakalı değilmiş sorunumun hiç bir cevabı yok galiba çözen yada çözümü olan varsa yardımlarınızı beklemekteyim. Son düzenleme: 1 Haziran 2020
claus dedi: Evet olabilir, PSU kontrol ettirin. Genişletmek için tıkla... Hocam bide bu sorun Lol Gta 5 gibi oyunlarda oluyor ama CS:GO oyununda hiç karşıma çıkmadı bununla yola çıkarak herhangi bir şey diyebilir miyiz? claus dedi: Evet olabilir, PSU kontrol ettirin. Genişletmek için tıkla... Hocam PSU kontrol ettirdim ama onunla da alakalı değilmiş sorunumun hiç bir cevabı yok galiba çözen yada çözümü olan varsa yardımlarınızı beklemekteyim.