Bilgisayarım Durduk Yere Kapanıyor

Ömer Kuru

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben 1 hafta falan önce yeni bir pc topladım.Özellikleri

AMD FX 8300 (octa core) 3.30 ghz

Kingston Savage cl9 1600 mhz 8gb DDR3

Cooler Master CMP-350 (içinden 500w güç kaynağı geldi)

Asus M5A78L-LE am3+ 2000 mhz (O.C)

Nvidia GEFORCE9800gt 256 bit 1gb ddr3
Özelliklerim bu ama GTA 4 Oyununda son zamanlarda oynarken 10-15 dk civarı bilgisayar kendini kapatıyor ve açıldığında american megatrends ekranı geliyor ve "power supply surges detected"diye bir yazı geliyor bu bilgisayar her kendini kapattığında geliyor ben biraz araştırdım ve elektrik akımında bir dalgalanma olmuş yazıyordu prizi değiştirdim s-link in akım korumalı prizini aldım ama hala devam ediyor.Ama işin garip olan tarafı her oyunda yapmıyor.Önceden sadece call of duty black ops da yapıyordu ama şimdi gta 4 de yapmaya başladı bir yardımcı olursanız sevinirim.Bu arada bilgisayar ısınmıyor oyun oynarken en fazla 50 dereceyi gördüm.

Bence yeter üstündeki güç kaynağı markasına da önem verdim cooler master ama vatan bilgisayardan aldım parçaları bu sorunla bilgisayarı ilk montaj ettiğimizden 1-2 gün sonra karşılaştım her oyunda yapıyordu.Sonra akım korumalı priz aldık düzeldi.Ama bu gün olmaya başladı sadece gta 4 de yapıyor bunu. bu arada biz montaj yaparken kuzey köprüsü çıkmış gibi duruyor ve hala sallanıyor.Bana sistemin bir parçasında sorun var gibi geliyor.Birde bu hatayı sadece ve gta 4 de alıyorum.

Son düzenleme:
Bence yeter üstündeki güç kaynağı markasına da önem verdim cooler master ama vatan bilgisayardan aldım parçaları bu sorunla bilgisayarı ilk montaj ettiğimizden 1-2 gün sonra karşılaştım her oyunda yapıyordu.Sonra akım korumalı priz aldık düzeldi.Ama bu gün olmaya başladı sadece gta 4 de yapıyor bunu. bu arada biz montaj yaparken kuzey köprüsü çıkmış gibi duruyor ve hala sallanıyor.Bana sistemin bir parçasında sorun var gibi geliyor.Birde bu hatayı sadece ve gta 4 de alıyorum.
Korsan oyun kullanıyorsan daha çok işlemci harcadığı ile ilgili bir yazı okumuştum. Tam emin değilim ama soğutmada bir sorun olabilir. Hava sirkülasyonu düzgün bir kasa olmayabilir.

Evet oyunlar korsan.Zaten bilgisayara birazdan format atacağım vatan bilgisayara göndermiştim ve bilgisayarda çok virüs var demişti.Bende bilgisayara gelir gelmez bir sürü oyun yüklemiştim bence ondan kaynaklı bir sorun vardır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı