Bilgisayarım Eskisi Gibi Performans Veremiyor

berkyoztrk

Megapat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Bilgisayarımın eskisi gibi performans vermediğini gözlemliyorum. CS:GO'da serverlara girdiğim zaman düşük ayarlarda 1024x768 çözünürlüğünde, FPS değerlerim 150'ye kadar düşebiliyor. Eskiden 200'ün altına inmezdi. Userbenchmark skorumu paylaşıyorum. Sizce eksik olan nedir? Driverlerim güncel. Yardımcı olursanız sevinirim.

1562173010630.png

Çözünürlük ekran kartınız için çok düşük kalıyor. GTX 1070 ile 768p monitör kullanmak yanlış. İşlemcinizi de belirtirseniz daha iyi yardımcı olabilirim belki. Ama 200'den 150'ye düşmesi normaldir herhalde, her zaman 200 olamaz.
Arkadaş RX 560 kullanıcısı, 1070 değil.
CS:GO çok oyun yavaşlatıcı güncelleme aldı, Windows v1903 güncellemesi AMD kullanan bilgisayarlarla %100 entegre edilmedi. BÜTÜN DRIVER VE CHIPSETleri indirdiğinizden emin olun, Windows v1903 de bir problem çıkartmamaya başlayacak. Benim performans düşüşünü sağladığını düşündüğüm şey oyun güncellemeleridir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı