caylus Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 358 Çözümler 2 5 Şubat 2023 #1 Merhaba. 256SSD var. Önceden 12 saniyede açılıyordu şu an bastığım gibi 5 saniydde açılıyor. Bunun nedeni ne acaba? Uyuku modunda da değil. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2023
Merhaba. 256SSD var. Önceden 12 saniyede açılıyordu şu an bastığım gibi 5 saniydde açılıyor. Bunun nedeni ne acaba? Uyuku modunda da değil.
B BirLaptopKullanıcısı Decapat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 609 Çözümler 6 Yer Nottingham 5 Şubat 2023 #11 Grandvizier dedi: Yani BIOS'a girince hangi başlık altında onu bulacağım. Genişletmek için tıkla... Boot seçeneğinin altında bulunması lazım şimdi ben sizin bilgisayarınızı bilemiyorum her anakart üreticisinin BIOS'u farklı oluyor. Artı 0 Eksi
Grandvizier dedi: Yani BIOS'a girince hangi başlık altında onu bulacağım. Genişletmek için tıkla... Boot seçeneğinin altında bulunması lazım şimdi ben sizin bilgisayarınızı bilemiyorum her anakart üreticisinin BIOS'u farklı oluyor.
KS KS caylus Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 358 Çözümler 2 5 Şubat 2023 #12 Muhammet 64 dedi: Format attınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
DenizDlbmz Decapat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Şubat 2023 #13 caylus dedi: Merhaba. 256SSD var. Önceden 12 saniyede açılıyordu şu an bastığım gibi 5 saniydde açılıyor. Bunun nedeni ne acaba? Uyuku modunda da değil. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan hızlı başlat özelliğine baksana bi açık mı? Artı 0 Eksi
caylus dedi: Merhaba. 256SSD var. Önceden 12 saniyede açılıyordu şu an bastığım gibi 5 saniydde açılıyor. Bunun nedeni ne acaba? Uyuku modunda da değil. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan hızlı başlat özelliğine baksana bi açık mı?
KS KS caylus Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 358 Çözümler 2 5 Şubat 2023 #14 DenizDlbmz dedi: Ayarlardan hızlı başlat özelliğine baksana bi açık mı? Genişletmek için tıkla... Nasıl bakıyoruz bi tam söyler misin? Artı 0 Eksi
DenizDlbmz dedi: Ayarlardan hızlı başlat özelliğine baksana bi açık mı? Genişletmek için tıkla... Nasıl bakıyoruz bi tam söyler misin?