EnesShn Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 376 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #11 EgemenHeart dedi: Zaten ben ilk sürümü oynamayacağımı biliyorum ekran kartım o kadar iyi değil hangi sürümde oynarım diye yazdım ama sanırım görmemişler Genişletmek için tıkla... Dene önce son sürümde oynamayı sonra düşürürsün sürümü eğer tatmin etmezse performansı.
EgemenHeart dedi: Zaten ben ilk sürümü oynamayacağımı biliyorum ekran kartım o kadar iyi değil hangi sürümde oynarım diye yazdım ama sanırım görmemişler Genişletmek için tıkla... Dene önce son sürümde oynamayı sonra düşürürsün sürümü eğer tatmin etmezse performansı.
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.837 Çözümler 62 6 Nisan 2023 #12 Çok kötü ekran kartı. TFLOPS değeri de 100'ün altında. 2016 ve önceki sürümlerini dene ama zor 720p'de düşük ayarda 6-7 sene önceki sürümleri oynarsın belki.
Çok kötü ekran kartı. TFLOPS değeri de 100'ün altında. 2016 ve önceki sürümlerini dene ama zor 720p'de düşük ayarda 6-7 sene önceki sürümleri oynarsın belki.
E EgemenHeart Decapat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #13 Bir de bir şey soracağım demo sürümü yükledikten sonra oyunu satın alırsam oyunu yüklememe gerek kalır mı yani demo aldığımda oyun orijinal olur mu? Silinen üye dedi: Dene önce son sürümde oynamayı sonra düşürürsün sürümü eğer tatmin etmezse performansı. Genişletmek için tıkla...
Bir de bir şey soracağım demo sürümü yükledikten sonra oyunu satın alırsam oyunu yüklememe gerek kalır mı yani demo aldığımda oyun orijinal olur mu? Silinen üye dedi: Dene önce son sürümde oynamayı sonra düşürürsün sürümü eğer tatmin etmezse performansı. Genişletmek için tıkla...