kivancagaoglu Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 263 Çözümler 4 2 Şubat 2020 #21 Exinie dedi: Disk yönetimini kapatıp tekrar açıp kontrol edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... malesef aynı
Exinie dedi: Disk yönetimini kapatıp tekrar açıp kontrol edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... malesef aynı
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 3 Şubat 2020 #22 kivancagaoglu dedi: malesef aynı Genişletmek için tıkla... Windows 10 kurulum programını kapatıp tekrar açmayı deneyin, bu sefer USB belleği göreceğini düşünüyorum.
kivancagaoglu dedi: malesef aynı Genişletmek için tıkla... Windows 10 kurulum programını kapatıp tekrar açmayı deneyin, bu sefer USB belleği göreceğini düşünüyorum.
kivancagaoglu Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 263 Çözümler 4 3 Şubat 2020 #23 Exinie dedi: Windows 10 kurulum programını kapatıp tekrar açmayı deneyin, bu sefer USB belleği göreceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... yok gene birsey bulunmuyor
Exinie dedi: Windows 10 kurulum programını kapatıp tekrar açmayı deneyin, bu sefer USB belleği göreceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... yok gene birsey bulunmuyor
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 3 Şubat 2020 #24 kivancagaoglu dedi: yok gene birsey bulunmuyor Genişletmek için tıkla... Maalesef benden bu kadar, yeniden başlatmak dışında başka bir yöntem gelmiyor aklıma. USB bellek bozuk olabilir.
kivancagaoglu dedi: yok gene birsey bulunmuyor Genişletmek için tıkla... Maalesef benden bu kadar, yeniden başlatmak dışında başka bir yöntem gelmiyor aklıma. USB bellek bozuk olabilir.
kivancagaoglu Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 263 Çözümler 4 3 Şubat 2020 #25 Exinie dedi: Maalesef benden bu kadar, yeniden başlatmak dışında başka bir yöntem gelmiyor aklıma. USB bellek bozuk olabilir. Genişletmek için tıkla... eyvallah abim teşekkür ederim
Exinie dedi: Maalesef benden bu kadar, yeniden başlatmak dışında başka bir yöntem gelmiyor aklıma. USB bellek bozuk olabilir. Genişletmek için tıkla... eyvallah abim teşekkür ederim