Bilgisayarım GPU yerine APU'yu görüyor

Daha fazla  
Laptopumda Radeon HD 7400M Series ve Intel HD 3000 var. Bilgisayarımda oyun oynarken APU'mu kullanıyor FPS arttırmak için bazı şeyler yaptığımda fark ettim yüksek performans için APU'mu gösteriyor aygıt yöneticisinde GPU'mu devre dışı bırakınca APU'm da durduruluyor otomatik bu hatayı nasıl düzeltirim?

Dosya Ekleri

• 32532.png
    258,5 KB · Görüntüleme: 85
  • 32513.png
    37,9 KB · Görüntüleme: 57

Driverlerinizi indirip kurdunuz mu? Ayrıca fark yok denilebilir bu 2 grafik için de.

APU AMD olan işlemcilerde olur sendeki dahili grafik birimi, ekran kartını yakmış olabilir misin ya da Driver'ler güncel mi ?

Şimdi bir şey daha varkettim az önce demiştim GPU'mu devre dışı bırakınca APU'm da devre dışı kalıyor diye tam tersini denedim aynı sonuç oldu ap

APU AMD olan işlemcileride olur sendeki dahili grafik birimi, ekran kartını yakmış olabilir misin ya da Driver'ler güncel mi?

Driver'larımı dana 2 gün önce yeniledim format atmıştım 3 gün önce ekran kartımla onboard grafik kartı ile arasında çok az FPS farkı var fakat ben onboard grafik kartımın belleğini arttırarak kullanıcaktım bu hata ortaya çıktı.

Önce aramaya msinfo yazarak BIOS sürümünüzün kaç olduğuna bakın. Bilgisayarınızın driver sitesinden güncel driverler ile uyuşup uyuşmadığını kontrol edin.
Eğer güncel değilse son sürüm driveri indirip bir flaş belleğe kurun. Bilgisayarınızı UEFI'ye aldıktan sonra bilgisayarınızın başlangıç cihazını flaş bellek olarak seçin. UEFI kontrol panelinde sisteminizin yedeklemesini aldıktan sonra güncelleyin. Bittiğinde bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Bilgisayarımın markasının yardım uygulamasını kurdum güncelleme için PC'yi tarattığımda herhangi bir güncelleme gözükmedi sanırım BIOS'tan değil başka nasıl çözebilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…