B burakkarac123 Centipat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 10 4 Ocak 2021 #1 Merhabalar, bilgisayarımda ilginç bir promblemle karşılaştım. Bilgisayarım güç planını otomatik olarak yüksek performansa alıyor. Ben dengelide kalmasını istiyorum fakat kendi kendine değişiyor. Bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2021
Merhabalar, bilgisayarımda ilginç bir promblemle karşılaştım. Bilgisayarım güç planını otomatik olarak yüksek performansa alıyor. Ben dengelide kalmasını istiyorum fakat kendi kendine değişiyor. Bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 4 Ocak 2021 #2 Başlat, cmd (Yönetici olarak çalıştır) Kod:Panoya kopyala powercfg –restoredefaultschemes Kodunu gir, enterla.
Başlat, cmd (Yönetici olarak çalıştır) Kod:Panoya kopyala powercfg –restoredefaultschemes Kodunu gir, enterla.
B burakkarac123 Centipat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 10 5 Ocak 2021 #3 Yaptım, inşallah olumlu sonuç alırım tekeşşkür ederim yardımınız için .