Bilgisayarım hacklendi

Kaspersky ile sistemi tarat. Ayrıca hesapların için şifreyi değiştir. Ve iki adımlı doğrulamayı aç. Bu arada hocam attığınız PDF dosyasını yanlışlıkla indirdim kesin bu da virüslüdür yapmayın böyle indirdim resmen dosyayı.

Vallahi bende indirdim. PDF yavaş falan zaten hemen sildim tabii indirmişken Windows taraması yaptım ama pek kendine hayrı yok

Bi de seni laptop kamerasından şak şaklarken kayıt da etmiştir.
valla tehditi o yönde ama laptop karşısında da yapmadım öyle bir şey

pdf dosyasıyla bulaşabileceğini sanmıyordum kusura bakma dostum

Nerden indirdiniz gezginler mi?

Vallahi bende indirdim. PDF yavaş falan zaten hemen sildim tabii indirmişken Windows taraması yaptım ama pek kendine hayrı yok

Siz yine iyisiniz bak bende Wi-Fi'de hızlı bu bir dezavantaj oldu. Anında indiriliyordu ki elim hızlıdır tam indirilme bitmeden durdurdum zaten böyle şeylerden tırsarım bana IP adresini buldum dersen inanmam ama korkarım o derece travmam var.

Vallahi tehditi o yönde ama laptop karşısında da yapmadım öyle bir şey.

PDF dosyasıyla bulaşabileceğini sanmıyordum kusura bakma dostum.

Yok hocam bulaşmaz herhalde burada özür dilenecek falan olay yok benim hatam SS sanıp tıkladım. Bunlar hep dolandırıcı için rahat etmez normal bu antivirüs programları indir tarat güvenliği aç. Hesaplarının şifrelerini değiştir Google'da cihazlar bölmesi var oradan kendi cihazın dışında bütün cihazları kapat ve 2 adımlı doğrulama aç adamada geri dönüş olarak burada yazamam ama sen anladın onu at sonra devam et oyun bulmaya. Dikkatli olalım bende zamanında oyun diye bilgisayarı bozmuşluğum çok var.

haveibeenpwned'dan gmailimi kontrol ettim safe çıktı 1 kereliğine instaya girdi ama şu an sorun yok hesaplarım da çalınık değil pcmde yavaş değik

Haveibeenpwned'dan Gmail'imi kontrol ettim safe çıktı 1 kereliğine Instagram'ya girdi ama şu an sorun yok hesaplarım da çalınık değil PC'mde yavaş değik.

Benim e postam pwned gözüküyor ama şükür şimdilik bir sorun yok güvenliğim tam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…