LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 7 Ekim 2021 #51 haleedonmez dedi: Şu an baktım kaydolabilirim. Genişletmek için tıkla... Siz kayıt yapın, ben konuyu raporladım. Cevap gelince bakalım.
haleedonmez dedi: Şu an baktım kaydolabilirim. Genişletmek için tıkla... Siz kayıt yapın, ben konuyu raporladım. Cevap gelince bakalım.
H haleedonmez Yoctopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 14 7 Ekim 2021 #52 LOTR Manyağı dedi: Siz kayıt yapın, ben konuyu raporladım. Cevap gelince bakalım. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2021
LOTR Manyağı dedi: Siz kayıt yapın, ben konuyu raporladım. Cevap gelince bakalım. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 7 Ekim 2021 #53 haleedonmez dedi: Çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. @Yener K. Üstat merhaba, konuya bir göz atabilir misin? Senin de yorumlarını ve tavsiyelerini merak ediyorum.
haleedonmez dedi: Çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. @Yener K. Üstat merhaba, konuya bir göz atabilir misin? Senin de yorumlarını ve tavsiyelerini merak ediyorum.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2021 #54 Güvenlik konularında @Murat5038 hocamız çok daha iyidir. Müsait olunca bakabilir.
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 8 Ekim 2021 #55 haleedonmez dedi: Çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ne durumda internet ağınız? Kayıt olduğunuz mu Discord'a?
haleedonmez dedi: Çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ne durumda internet ağınız? Kayıt olduğunuz mu Discord'a?
H haleedonmez Yoctopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 14 10 Ekim 2021 #56 LOTR Manyağı dedi: Ne durumda internet ağınız? Kayıt olduğunuz mu Discord' Genişletmek için tıkla... LOTR Manyağı dedi: Ne durumda internet ağınız? Kayıt olduğunuz mu Discord'a? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim unutmadığınız için. Evet kayıt oldum. Bir telefon numarası hacklendiğinde bunu nasıl kaldırabiliriz? Neler yapmalıyız?
LOTR Manyağı dedi: Ne durumda internet ağınız? Kayıt olduğunuz mu Discord' Genişletmek için tıkla... LOTR Manyağı dedi: Ne durumda internet ağınız? Kayıt olduğunuz mu Discord'a? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim unutmadığınız için. Evet kayıt oldum. Bir telefon numarası hacklendiğinde bunu nasıl kaldırabiliriz? Neler yapmalıyız?
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.586 Makaleler 1 Çözümler 5 10 Ekim 2021 #57 Aynı durumu bende yaşadım. Tüm cocukluk fotoğraflarım gitti. Fotoğraf ve videoları kendine alıp para karşılığı vereceğini söylüyordu sanırım.
Aynı durumu bende yaşadım. Tüm cocukluk fotoğraflarım gitti. Fotoğraf ve videoları kendine alıp para karşılığı vereceğini söylüyordu sanırım.
A Abdullah_AKD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 2.329 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #58 Ashes dedi: Aynı durumu bende yaşadım. Tüm cocukluk fotoğraflarım gitti. Fotoğraf ve videoları kendine alıp para karşılığı vereceğini söylüyordu sanırım. Genişletmek için tıkla... Aynı şekil bir dosya indirdiyseniz ve dosya kullanılmaz hale geldiyse dosyanın sondaki eklentisini söyleyebilir misiniz? Mesela xxx.abcd gibi.
Ashes dedi: Aynı durumu bende yaşadım. Tüm cocukluk fotoğraflarım gitti. Fotoğraf ve videoları kendine alıp para karşılığı vereceğini söylüyordu sanırım. Genişletmek için tıkla... Aynı şekil bir dosya indirdiyseniz ve dosya kullanılmaz hale geldiyse dosyanın sondaki eklentisini söyleyebilir misiniz? Mesela xxx.abcd gibi.
H haleedonmez Yoctopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 14 10 Ekim 2021 #59 Ashes dedi: Aynı durumu bende yaşadım. Tüm cocukluk fotoğraflarım gitti. Fotoğraf ve videoları kendine alıp para karşılığı vereceğini söylüyordu sanırım. Genişletmek için tıkla... whatsap, instagram doğrulama kodu <#> 123 mesela bu şekilde geliyor. Bunları yaşamadan önce bildirim kodum normal 123 şeklinde geliyordu. Ashes dedi: Aynı durumu bende yaşadım. Tüm cocukluk fotoğraflarım gitti. Fotoğraf ve videoları kendine alıp para karşılığı vereceğini söylüyordu sanırım. Genişletmek için tıkla... Öyle bir durum yok, bunu yapan ruh hastası biri ne yapmaya çalıştığını ben de bilmiyorum
Ashes dedi: Aynı durumu bende yaşadım. Tüm cocukluk fotoğraflarım gitti. Fotoğraf ve videoları kendine alıp para karşılığı vereceğini söylüyordu sanırım. Genişletmek için tıkla... whatsap, instagram doğrulama kodu <#> 123 mesela bu şekilde geliyor. Bunları yaşamadan önce bildirim kodum normal 123 şeklinde geliyordu. Ashes dedi: Aynı durumu bende yaşadım. Tüm cocukluk fotoğraflarım gitti. Fotoğraf ve videoları kendine alıp para karşılığı vereceğini söylüyordu sanırım. Genişletmek için tıkla... Öyle bir durum yok, bunu yapan ruh hastası biri ne yapmaya çalıştığını ben de bilmiyorum
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.586 Makaleler 1 Çözümler 5 10 Ekim 2021 #60 Abdullah_AKD dedi: Aynı şekil bir dosya indirdiyseniz ve dosya kullanılmaz hale geldiyse dosyanın sondaki eklentisini söyleyebilir misiniz? Mesela xxx.abcd gibi. Genişletmek için tıkla... Çok önceden oldu hatırlamıyorum. Ama hackleyen kişinin isminin harflerinden oluşuyordu.
Abdullah_AKD dedi: Aynı şekil bir dosya indirdiyseniz ve dosya kullanılmaz hale geldiyse dosyanın sondaki eklentisini söyleyebilir misiniz? Mesela xxx.abcd gibi. Genişletmek için tıkla... Çok önceden oldu hatırlamıyorum. Ama hackleyen kişinin isminin harflerinden oluşuyordu.