Zeushanro Hectopat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2014 #1 Merhaba, yeni bir bilgisayar toplattırdım vatandan. Eve geldim, bilgisayarı açtım ve baktım 2 tb hhd'yi görmüyor sadece 120 gb ssd'yi görüyor. Lütfen acil yardım. NOT: Lütfen herkese hayali sistem demeyin, İşletim sistemim Windows 8.
Merhaba, yeni bir bilgisayar toplattırdım vatandan. Eve geldim, bilgisayarı açtım ve baktım 2 tb hhd'yi görmüyor sadece 120 gb ssd'yi görüyor. Lütfen acil yardım. NOT: Lütfen herkese hayali sistem demeyin, İşletim sistemim Windows 8.
Zeushanro Hectopat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2014 #3 Onu nasıl kontrol edecegım ? Sata kabloları bağlı. Valla uzaktan bağlı gozukuyor, içini açamıyorum garantısı yuzunden. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2014
Onu nasıl kontrol edecegım ? Sata kabloları bağlı. Valla uzaktan bağlı gozukuyor, içini açamıyorum garantısı yuzunden.
O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 11 Haziran 2014 #4 Bilgisayar toplattıysan, kasayı açtığında garanti diye bir şey yok. Her ürün ayrı ayrı garantide. Korkmayın. Ayrıca, harddiskin sata kablolarını kontrol etmekte fayda var.
Bilgisayar toplattıysan, kasayı açtığında garanti diye bir şey yok. Her ürün ayrı ayrı garantide. Korkmayın. Ayrıca, harddiskin sata kablolarını kontrol etmekte fayda var.
Zeushanro Hectopat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2014 #5 Anldım sistem nasıl ? Silinen üye dedi: Bilgisayar toplattıysan, kasayı açtığında garanti diye bir şey yok. Her ürün ayrı ayrı garantide. Korkmayın. Ayrıca, harddiskin sata kablolarını kontrol etmekte fayda var. Genişletmek için tıkla...
Anldım sistem nasıl ? Silinen üye dedi: Bilgisayar toplattıysan, kasayı açtığında garanti diye bir şey yok. Her ürün ayrı ayrı garantide. Korkmayın. Ayrıca, harddiskin sata kablolarını kontrol etmekte fayda var. Genişletmek için tıkla...
Zeushanro Hectopat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2014 #7 Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim fotoraf bu , yonete gırıyorum ,depolama ya gırıyorum.Resmını sıze hemen atıyorum bır dakıka Buda disk yonetimi Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim Ayrılmamış yerler var onu nasıl yapacağız Son düzenleme: 12 Haziran 2014
Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim fotoraf bu , yonete gırıyorum ,depolama ya gırıyorum.Resmını sıze hemen atıyorum bır dakıka Buda disk yonetimi Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim Ayrılmamış yerler var onu nasıl yapacağız
E Emirhan Yiğiter Ziyaretçi 12 Haziran 2014 #8 930 GB HDD görünüyor. Sürcü harfi ve veri yolu değiştir deyip bir harf atamayı deneyin. Aynı sorunu bende yaşadım.
930 GB HDD görünüyor. Sürcü harfi ve veri yolu değiştir deyip bir harf atamayı deneyin. Aynı sorunu bende yaşadım.
Zeushanro Hectopat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2014 #9 Silinen üye dedi: 930 GB HDD görünüyor. Sürcü harfi ve veri yolu değiştir deyip bir harf atamayı deneyin. Aynı sorunu bende yaşadım. Genişletmek için tıkla... Onu Nasıl yapacağım ?
Silinen üye dedi: 930 GB HDD görünüyor. Sürcü harfi ve veri yolu değiştir deyip bir harf atamayı deneyin. Aynı sorunu bende yaşadım. Genişletmek için tıkla... Onu Nasıl yapacağım ?
E Emirhan Yiğiter Ziyaretçi 12 Haziran 2014 #10 Zeushanro dedi: Onu Nasıl yapacağım ? Genişletmek için tıkla... 930 GB yazan sürücüye sağ tıklayın.