Ramboo27 Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 318 Çözümler 3 19 Şubat 2021 #1 Herkese merhabalar Windows 7 Ultimate kullanıyorum ve 3 ay önce format attım sonra IPhone'umu PC'ye bağlamak istediğimde PC görmedi çözümü inf dosyasını yüklemekle buldum yalnız şu hatayı veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2021
Herkese merhabalar Windows 7 Ultimate kullanıyorum ve 3 ay önce format attım sonra IPhone'umu PC'ye bağlamak istediğimde PC görmedi çözümü inf dosyasını yüklemekle buldum yalnız şu hatayı veriyor.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #2 Bazı INF'ler yükleme yapmak için uygun olmayabiliyor.
Ramboo27 Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 318 Çözümler 3 19 Şubat 2021 #3 AJFA dedi: Bazı INF'ler yükleme yapmak için uygun olmayabiliyor. Genişletmek için tıkla... internette bu gösterdiğim inf dosyasını açmayan kalmamış bir tek benim pc de oluyor bu
AJFA dedi: Bazı INF'ler yükleme yapmak için uygun olmayabiliyor. Genişletmek için tıkla... internette bu gösterdiğim inf dosyasını açmayan kalmamış bir tek benim pc de oluyor bu
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #4 iPhone modeliniz nedir ve hangi rehber(ler)den yararlanıyorsunuz? Bilgisayarınız iPhone veya iPad'inizi tanımıyorsa - Apple Destek (TR) Bilgisayarınız iPhone veya iPad'inizi tanımıyorsa support.apple.com
iPhone modeliniz nedir ve hangi rehber(ler)den yararlanıyorsunuz? Bilgisayarınız iPhone veya iPad'inizi tanımıyorsa - Apple Destek (TR) Bilgisayarınız iPhone veya iPad'inizi tanımıyorsa support.apple.com