Bilgisayarım internete bağlanmıyor

Yer
Avustralya/Melbourne
Daha fazla  
Meslek
Elektrikçi. Yakında olabilirse Ekonomist.
Arkadaşlar Win 8.1 olan laptopumu Win 10 yaptıktan sonra bilgisayarım internete bağlanmadı. İnternet kısmı yerinde dünya işareti gözüküyor. Tuş kombinasyonlarından Wi-Fi açma simgesine falan bastım internette araştırdım ve bulabildiğim şeyleri yaptım ama beceremedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar Win 8.1 olan laptopumu Win 10 yaptıktan sonra bilgisayarım internete bağlanmadı. İnternet kısmı yerinde dünya işareti gözüküyor. Tuş kombinasyonlarından Wi-Fi açma simgesine falan bastım internette araştırdım ve bulabildiğim şeyleri yaptım ama beceremedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bilgisayarına Wi-Fi adaptörünün Driver'ını yüklemen lazım

Hayır hiçbir kurulum yapmadım.

Bir bakayım.

Eğer Driver'lerle aranız iyi değil ise ben gibi :) Driver Booster adlı uygulama var telefonunuzun internetini bağlayınız Driver Booster'i yükleyin ardından birsürü Driver çıkar tahminimce yeni format atıldığı için oradan sadece internet Driver'ini güncelleyin zaten 10-100 MB arası olur yüksek ihtimal ardından internetin tadını çıkarın :). Ha bu arada internetinizin Driver'ini güncelledikden sonra diğer driverlerinizide güncellemenizi öneririm iyi günler dilerim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı