Bilgisayarım internete girmiyor

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Graphic Designer
Merhabalar

Yanlışlıkla kötü amaçlı yazılım Exe'sine bastım ve çeşitli uygulamalar yükledi. Ben de onların dosyalarını her yerden sildim ama emin olmak için Windows Defender ile tam tarama yaptım ve çeşitli virüsler bulup sildim. Ama emin olamadım. Kaspersky yükledim ve onda da tam tarama başlattım. %60'a gelince bir oyun dosyasında takıldı. Görev yöneticisinden disk kullanımı %0 olarak gözüküyordu fakat ben 10 dakika bekledim ve hala aynı dosyada ve aynı yüzdelik dilimde olduğundan taramayı durdurdum. O yüzdeye kadar 19 adet virüs bulmuş, bunlar resimde yer almakta. Tümünü çöz dememe rağmen saatlerdir o top dönüyor. Muhtemelen sorunları çözemediğinden de bilgisayarım iptal durumda. Bu resimlerin SS'ini Flash'a atarken bayağı zorlandı sanki MB'larca dosya atarmış gibi. Aygıtı güvenli çıkar dediğimde de çıkaramadı. Format atmadan bu sorunun çözümü var mıdır?
Şu anda ne Wi-Fi yoluyla ne de lan kablosu ile internete erişimim yok. Lan takılı fakat durum görseldeki gibi sanki takılı değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
AVG ve malwarebytes'dan önce Windows Defender ile %appdata% yolunu tarattım. 3 tane buldu şimdilik onları sildim. Hızlı tarama sürüyor şuanda. Bundan sonra AVG veya malwarebytes deneyeceğim.
Kaspersky'ın yapamadığını AVG hiç yapamaz bence. Malwarbytes ile taratabilirsiniz. Belki olur.
O halde onu denerim tamamdır. Ama not olarak söylemek isterim. Uzun yıllardır. Kaspersky birinci birinci dendi. Hala da belki Google araması ile karşımıza çıkan en iyi veyahut en iyi 3'te olabilir. Ama nedense bende iş göremedi. Yalnızca bulması sorun çözmüyor yani. Deneyeceğim Malwarebytes'ı sağolun.

Malwarebytes tek çözüm en fazla 10 dakika içinde bilgisayarın sağlam duruma gelir şiddetle tavsiye ederim.

Yükleniyor şuanda. Windows Defender Hızlı Tarama'da bir şey bulamadı.

Tarıyor şuanda. Anında 4 adet buldu. Hayırlısı bakalım.

Windows Defender bir işe yaramıyor şahsi fikrim benim bilgisayarımda da çoktu virüs malwarebytes kullandım rahata ulaştım her dosyaya erişim sağlıyabiliyor gerçekten çok güzel program kaspersky den daha sağlam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…