Bilgisayarım Isındığında açılmıyor

Daha bilgisayar yeni açılırken ısınmıyor heralde. Açılış ekranı dediğin metro arayüzü mü yoksa bilgisayar açılırken mi? Sistem özelliklerin nedir?

Daha bilgisayar yeni açılırken ısınmıyor heralde. Açılış ekranı dediğin metro arayüzü mü yoksa bilgisayar açılırken mi? Sistem özelliklerin nedir?

Bilgisayarla oynuyorum program falan yükledimmi yeniden başlat diyo. Yeniden başlattımmı bilgisayar açılırken kapanıyor.

- - - Güncellendi - - -

Soruyu soran cevabı da veriyor ancak daha ne bekliyor . Hangi parça ısınıyorsa onu temizliyeceksin eğer işlemci, chipset, CPU, Ekran kartı ise İşlemci macununu yeniliyeceksin.

Bilgisayarımın alt kısımdaki ızgaraları ve yan kısımdaki ızgara çok ısınıyor. Ben bir kere bu ısınma sorunu yüzünden ekran kartı ÇİPini yaktım

Dediğim gibi Leptop olduğundan dolayı sıcaklığı tüm parçalara yayıyor. İlk olarak içini temizlettir sonra Cpu ve GPU bunların macunlarını bilgisayarcıya gidip veya servise verip yenilettir. Leptopun altınada Leptop soğutuculardan alabiliyorsan al.

Leptop soğutucum var 40 Tl verip aldım. Ama keşke almasaydım 2 fanlı sağutucu ama ikisindeden azcık hava geliyor.

Sonradan aldığın soğutucudan daha önemli olan şey işlemci ve ekran kartının soğutucusu ve termal macunlarının değiştirilip değiştirilmemesidir.
Sıradan kullanıcı leptopları yaz aylarının da yaklaşmasıyla beraber ısınmaya ve forumlar leptobum kendi kendine kapanıyor çığlıklarıyla dolmaya başlar
Bakımını düzenli olarak yapmalısınız. Biraz bilgi edinip kendiniz de yapabilirsiniz, bakkallara boşuna para vermeye gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…