Bilgisayarım kendi kendisine reset atıyor

Aynı sorunu bende yaşadım güç ayarlarından düzeliyor YouTube'da var çözümleri sadece oyunda kapanıyorsa.

Aynı sorunu bende yaşadım güç ayarlarından düzeliyor YouTube'da var çözümleri sadece oyunda kapanıyorsa.
evet sadece oyunda oluyor
link atma şansınız var mı?
teşekkürler hocam son çare tüm parçaları tekrar garantiye göndericem tekrar olmazsa evin elektrik tesisatını sıfırdan değiştireceğim.

Evet sadece oyunda oluyor.
Link atma şansınız var mı?

Teşekkürler hocam son çare tüm parçaları tekrar garantiye göndereceğim tekrar olmazsa evin elektrik tesisatını sıfırdan değiştireceğim.

Atabilirim tel'deyim PC'ye geçince atarım en kısa sürede.

Atabilirim tel'deyim PC'ye geçince atarım en kısa sürede.
teşekkürler bekliyorum
hocam az önce tivibu cihazı kendini kapattı sanırım evin elektrik tesisatının değişmesi gerekiyor

100ü kaça çekeyim 80e mi?

Aynı sorunu daha önce bende yaşadım. Bilgisayarcıda test ederken sistem reset atmıyordu.
Gerçekten sebebi statik elektrik, topraklama olmayan tesisat veya düşük voltaj sorunları olabiliyor. Bilgisayarla uğraşmak yerine önce bu noktaları kontrol edin.

ama sadece oyunlardayken reset atıyor bir de her oyunda farklı sürelerde reset atıyo mesela pubg girdiğimde 20 dk içinde atıyo rainbow girdiğimde 20 dk pummel party oynarken 40 dk sonra falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…