Bilgisayarım Microsoft Store yok

• Konuyu başlatan OnePC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 51
  • Görüntüleme 2.773

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
Merhabalar. Bilgisayarcı arkadaşa bilgisayarımı verdim ve Windows 7 Home Basic'den Windows 10'a geçirttim. Ama bilgisayar bir değişik oldu. Yani Microsoft Store yok. Fotoğraflar, kamera, videolar ve müzik oynatıcı uygulaması falan da yok. Bir de bilgisayarım da yalnızca düz renk duvar kağıtları vardı. Windows 10 duvar kağıdını da internetten buldum. Bilgisayarım neden acaba böyle?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Bilgisayarcı arkadaşa bilgisayarımı verdim ve Windows 7 Home Basic'den Windows 10'a geçirttim. Ama bilgisayar bir değişik oldu. Yani Microsoft Store yok. Fotoğraflar, kamera, videolar ve müzik oynatıcı uygulaması falan da yok. Bir de bilgisayarım da yalnızca düz renk duvar kağıtları vardı. Windows 10 duvar kağıdını da internetten buldum. Bilgisayarım neden acaba böyle?

Lite sürümünü kurmuş olabilir hocam.

Oynanmış bir Windows sürümü yüklenmiş.

Modlanmış bir Windows 10 sürümü yüklemiş sanırım.
Buradan ister yükseltebilir ister temiz kurulum yapabilirsiniz.

Arama kutusuna winver yazıp görüntüyü paylaş.

1641913407431.png

Daha sonra aşağıda ki videoyu izle. Açıklama kısmında indireceğin dosyanın linki var. Bende bırakayım dedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya indirme linki;

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı