yasin osma Femtopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 5 20 Temmuz 2020 #1 Bilgisayarımda mikrofon takınca okumuyor. Normal mikrofon kulaklık değil. Ses geliyor ama mikrofon bir türlü okumuyor. Ne yapmalıyım acaba? Driver'lar mı eksik ve nereden indirebilirim? AMD Ryzen 5 2600.
Bilgisayarımda mikrofon takınca okumuyor. Normal mikrofon kulaklık değil. Ses geliyor ama mikrofon bir türlü okumuyor. Ne yapmalıyım acaba? Driver'lar mı eksik ve nereden indirebilirim? AMD Ryzen 5 2600.
Agent Phil Coulson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 2.641 Çözümler 8 Yer S.H.I.E.L.D. 20 Temmuz 2020 #2 Anakartınızın sitesinden uygun ses Driver'ini indirin ve deneyin.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 20 Temmuz 2020 #3 Anakartın nedir? Ses yongası Realtek ise güncel sürücü: Realtek High Definition Audio Driver Mikrofonu hangi porta takıyorsun? Ayarlar > Gizlilik altında mikrofon izinleri açık mı?
Anakartın nedir? Ses yongası Realtek ise güncel sürücü: Realtek High Definition Audio Driver Mikrofonu hangi porta takıyorsun? Ayarlar > Gizlilik altında mikrofon izinleri açık mı?
yasin osma Femtopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 5 21 Temmuz 2020 #4 Recep Baltaş dedi: Anakartın nedir? Ses yongası Realtek ise güncel sürücü: Realtek High Definition Audio Driver Mikrofonu hangi porta takıyorsun? Ayarlar > Gizlilik altında mikrofon izinleri açık mı? Eki Görüntüle 619789 Genişletmek için tıkla... mikrofon girişine takıyorum ve mikrofon izinlerini açtım amd ryzen 5 2600 makrası
Recep Baltaş dedi: Anakartın nedir? Ses yongası Realtek ise güncel sürücü: Realtek High Definition Audio Driver Mikrofonu hangi porta takıyorsun? Ayarlar > Gizlilik altında mikrofon izinleri açık mı? Eki Görüntüle 619789 Genişletmek için tıkla... mikrofon girişine takıyorum ve mikrofon izinlerini açtım amd ryzen 5 2600 makrası