grc8213 Megapat Katılım 17 Kasım 2011 Mesajlar 382 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker 15 Aralık 2012 #1 Arkadaşlar iş yerinde kullandığımız bilgisayar ne zaman boş kalsa luzumsuz sitelere giriliyor. Bilgisayarımızı sadece 3 siteye girmesi için şifreli olarak engelleyebilir miyiz. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2012
Arkadaşlar iş yerinde kullandığımız bilgisayar ne zaman boş kalsa luzumsuz sitelere giriliyor. Bilgisayarımızı sadece 3 siteye girmesi için şifreli olarak engelleyebilir miyiz.
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2012 #2 Modeminin arayüzüne girip siteleri tek tek engelleyebilirsin.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 15 Aralık 2012 #3 Milyarlarca siteyi tek tek engellemesinin pek de mümkün olacağını sanmıyorum açıkçası Bu iş için tavsiyem Anti-Po.n'dur. Bütün siteleri kapatıp sadece istediğin sitelere izin verebiliyorsun. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2016
Milyarlarca siteyi tek tek engellemesinin pek de mümkün olacağını sanmıyorum açıkçası Bu iş için tavsiyem Anti-Po.n'dur. Bütün siteleri kapatıp sadece istediğin sitelere izin verebiliyorsun.
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 17 Aralık 2012 #4 Recep Baltaş dedi: Milyarlarca siteyi tek tek engellemesinin pek de mümkün olacağını sanmıyorum açıkçası Bu iş için tavsiyem Anti-Po.n'dur. Bütün siteleri kapatıp sadece istediğin sitelere izin verebiliyorsun. Genişletmek için tıkla... İsmi de değişik Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2016
Recep Baltaş dedi: Milyarlarca siteyi tek tek engellemesinin pek de mümkün olacağını sanmıyorum açıkçası Bu iş için tavsiyem Anti-Po.n'dur. Bütün siteleri kapatıp sadece istediğin sitelere izin verebiliyorsun. Genişletmek için tıkla... İsmi de değişik