Çözüldü Bilgisayarım sadece RAM'i sök tak yapınca açılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ege Sever

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarım acılmamaya başlamıştı anca RAM'i sok tak yapınca acılmaya başlamıştı. Ben de yeni RAM ve SSD aldım ama sorun gene devam etmeye başladı. Anakartı söküp baktım oldu sandım gene olmadı. Sizin başınıza geldiyse ve bi' cözüm varsa yardımcı olabilir misiniz, neden yapar bu sorunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunun RAM'inde olduğunu sanmıyorum. BIOS'tan XMP profillerini düzenlemeyi deneyebilirsin. Default a çek ve sorun devam edecek mi bir bak.

Sanırım DDR3 sistem olduğu icin XMP yok bunda ama bois ayarlarimin fotografini buraya bırakayım.

Sistemim işlemcim i7-4790K
Anakartim H87-D3H
Ekran kartım R7 260X.
DDR3 24 GB.

Merhaba arkadaşlar, konuyu böyle bırakmak istemedim. Sorunu şöyle cözdüm, BIOS'u Update ederek sorun cözüldü sanırım. Zamanla bozulabiliyor fakat şu anlık sorun yok.
Sorunun RAM'inde olduğunu sanmıyorum. BIOS'tan XMP profillerini düzenlemeyi deneyebilirsin. Default a çek ve sorun devam edecek mi bir bak.

Sanırım DDR3 sistem olduğu icin XMP yok bunda ama bois ayarlarimin fotografini buraya bırakayım.

Sistemim işlemcim i7-4790K
Anakartim H87-D3H
Ekran kartım R7 260X.
DDR3 24 GB.

Merhaba arkadaşlar, konuyu böyle bırakmak istemedim. Sorunu şöyle cözdüm, BIOS'u Update ederek sorun cözüldü sanırım. Zamanla bozulabiliyor fakat şu anlık sorun yok.

Dosya Ekleri

• IMG_7219.jpeg
    IMG_7219.jpeg
    229,8 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı