osrt91 Hectopat Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 600 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2020 #1 Görselde ki uygulamaları kullanmak istiyorum. Fakat sürücüler kısmında görünmesini istemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2020
F@LC0N Hectopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 209 Çözümler 2 5 Mart 2020 #2 Pc program ekle kaldırdan yapabilirsiniz. 1-mcafee kaldırma ,2-Icloud kaldırma . Linklerde gerekli bilgiler mevcut bakabilirsiniz.
Pc program ekle kaldırdan yapabilirsiniz. 1-mcafee kaldırma ,2-Icloud kaldırma . Linklerde gerekli bilgiler mevcut bakabilirsiniz.
osrt91 Hectopat Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 600 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2020 #3 Görselde ki uygulamaları kullanmak istiyorum. Fakat sürücüler kısmında görünmesini istemiyorum. F@LC0N dedi: Pc program ekle kaldırdan yapabilirsiniz. 1-mcafee kaldırma ,2-Icloud kaldırma . Linklerde gerekli bilgiler mevcut bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
Görselde ki uygulamaları kullanmak istiyorum. Fakat sürücüler kısmında görünmesini istemiyorum. F@LC0N dedi: Pc program ekle kaldırdan yapabilirsiniz. 1-mcafee kaldırma ,2-Icloud kaldırma . Linklerde gerekli bilgiler mevcut bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...