Bilgisayarım siyah ekranda kalıyor ve sadece güvenli modda açılıyor

catfood

Hectopat
Yer
Coruscant, Empire
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci, Webmaster, Modder - Cyberpunk 2077 & Titanfall 2 & Battlefront 2
Herkese selamlar. Bugün normal şekilde oyun oynarken bir anda bilgisayarım kafayı yedi. Nasıl anlatsam, renkler falan birbirine girdi sonra simgeler yok oldu, fareyi simgelerin olduğu yere götürünce görünür hale geldiler sadece vesaire vesaire. Sonra kapatıp baştan başlattım düzeldi ama 1 saat geçti geçmedi yine benzer bir şey oldu. Sonra tekrar kapatıp bıraktım. Az önce ise yine açmaya çalıştığımda direkt siyah ekranda kalmaya başladı. Başlangıç onarma yapamıyorum başarısız diyor, sistem geri yükleme yaptım 15 gün öncesine ama bu da çözmedi. Güvenli modda açtım ve şu an bu konuyu yazıyorum. Güvenli modda açılırken neden normal modda erişemiyorum? Sorun ne olabilir, nasıl çözebilirim?

Hocam yapabiliyorsanız BIOS pili çıkartın biraz bekledikten sonra tekrar takın, anakartı komple tekrardan monte edin ekran kartını vs kabloları kontrol edin.

Aygıt yöneticisinde görüntü bağdaştırıcılarına gir ve harici ekran kartını devre dışı bırak.
Görüntü bağdaştırıcılarında Asus R7 olarak görünüyor, devre dışı bırakmak bir sonraki açılışa olumsuz etki edebilir mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı