Bilgisayarım Sürekli Bakım Modunda

ftaskin

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarımcı
Merhabalar, Asus'un K52JC modeli notebook'unu kullanmaktayım üzerinde windows 8.1 kurulu daha önceden olmayan son bir ayda yaşadığım bakım problemi var bilgisayarımı her açtığımda on beş dakika kullanmadığım zaman hemen bakım moduna geçiyor. Bu da bilgisayarı yük altında bırakıyor kimi zaman adobe programlarıyla çalışmam gerekiyor aynı anda açınca yoğun yavaşlamalar yaşanıyor. Bekliyorum bakım bitsin diye bitiyor ertesi gün tekrar aynı.

Fazla yük bindiğinde, Denetim Masası\İşlem Merkezi\Bakım\Bakımı Durdur diyerek anlık olarak rahatlarsınız. Bakım onarım belirli bir saate programlanır ve o saatte sistem boşta ise çalışmaya başlar. Boşta değilse en uygun zamanı gözetler ve çalışır. Kendinize en uygun saati seçerseniz sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Dediğim gibi, o anda çalışıyorsa durdurup işleminize devam edebilirsiniz. Bakım, hergün sizin belirlediğiniz bir saatte denetleme yapar. Bu ayarı yukarıdaki yoldan "Bakım ayarlarını değiştir" diyerek değiştirebilirsiniz.

Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…