Bilgisayarım sürekli ısınıyor

Dakika 17'yi izler misin. Ayrıca sizin sisteminiz masaüstü değil, işlemcilere karşı biraz nazik davranın, kalıntıları çıkartayım derken leptop elinizde kalmasın

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

tamam kardeşim aynı recep abimizin dediği gibi en ince bi tabaka yaptım fanı temiz herşeyi tam ama sorunu bi türlü bulamadım

Abi acerler çok çabuk ısınır bunu aklından çıkarma

benim bilgisayarım 2009 model tam yükte iken 70 derece ancak oluyor bu konuda realtemp uygulamasını kullanmanızı tavsiye ederim

Ya açıkçası saçma sapan bir leptop, her halükarda 75-80 derece ısınır, bunu çok net söylüyorum.
Alırken ucuza kaçarsanız seneler sonra başınıza böyle dertler açar.

açıcağını sölemiştim ama bi anda oldu dedi bıçak gibi kesip atmış bi gün önce normal internette falan takılıyoken 60 dereceyi geçmeyen bilgisayar şimdi 75-80 rahat görüyo ondan olabileceğini zannetmiyorum hem bilgisayarda yüklü herhangi bişey yok bilgisayar açıldığında ödevi varsa yapıyo yoksa sosyal paylaşım sitesinde falan geziyor.

yani bi anda oldu dedi ben ortalama 15-20 gün öncesi format attım win8 32bit o aralar hiç birşey yoktu en ufak ısınma fark etmedim bana dediği 1gün öncesi en fazla 60-65 gören bilgisayar şimdi bıraksak 80in altına inmicek bu da işlemciye zarar .

Görev yöneticisinden işlemler kısmına gelirseniz işlemciyi nelerin meşgul ettiğini görebiliriz.
Ve eğer leptop şuan arkadaşında ise lütfen konu ile o ilgilensin.

Taşıma su ile değirmen dönmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…