Kmkmesut Hectopat Katılım 29 Eylül 2014 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2014 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Linkte videosu var 3 gündür açamıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Linkte videosu var 3 gündür açamıyorum.
Deathly Core Kilopat Katılım 26 Mayıs 2014 Mesajlar 307 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Eylül 2014 #3 Video gizli olsa bile yüksek ihtimal PSU'nuzda bir sıkıntı var. Başka bir PSU ile başlatmayı deneyin.
Video gizli olsa bile yüksek ihtimal PSU'nuzda bir sıkıntı var. Başka bir PSU ile başlatmayı deneyin.
DeCleR Hectopat Katılım 24 Temmuz 2014 Mesajlar 283 Yer Diyarbakır Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 29 Eylül 2014 #4 Aynı zamanda işlemcininizi kontrol edin eğer aşırı ısınıyorsa kendini korumak için reset atıyordur.
Kmkmesut Hectopat Katılım 29 Eylül 2014 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2014 #5 Termal macun bitmiş ondan olabilirmi Videoyu hallettim
DeCleR Hectopat Katılım 24 Temmuz 2014 Mesajlar 283 Yer Diyarbakır Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 29 Eylül 2014 #6 Kmkmesut dedi: Termal macun bitmiş ondan olabilirmi Videoyu hallettim Genişletmek için tıkla... Evet mümkün eskisini temizleyip yenisini sürmelisin fanıda kontrol edip temizle
Kmkmesut dedi: Termal macun bitmiş ondan olabilirmi Videoyu hallettim Genişletmek için tıkla... Evet mümkün eskisini temizleyip yenisini sürmelisin fanıda kontrol edip temizle
Kmkmesut Hectopat Katılım 29 Eylül 2014 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2014 #7 250 w güç var 2 gb ddr3 ram AMD athlon ii x4 1 gb ekran Kartı çok iyi deil yazıcı felan var kaldırmazmı?
250 w güç var 2 gb ddr3 ram AMD athlon ii x4 1 gb ekran Kartı çok iyi deil yazıcı felan var kaldırmazmı?
DeCleR Hectopat Katılım 24 Temmuz 2014 Mesajlar 283 Yer Diyarbakır Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 29 Eylül 2014 #8 Yazıcı vs güç kaynağından beslenmez. Ama düşük güç kaynağın var en azından 350W olsaydı birde kullandığın psu tam 250w vermiyor bile olabilir beslemekte zorlanmaya başladıysa da reset atıyor olabilir.
Yazıcı vs güç kaynağından beslenmez. Ama düşük güç kaynağın var en azından 350W olsaydı birde kullandığın psu tam 250w vermiyor bile olabilir beslemekte zorlanmaya başladıysa da reset atıyor olabilir.
Carnage86 Kilopat Katılım 17 Mayıs 2013 Mesajlar 868 Makaleler 21 Yer İzmir 29 Eylül 2014 #9 Açar açmaz hemen BIOS'a girmeyi dene. CPU ya da anakart aşırı ısınıyor mu diye bak. Isı dışında PSU'da da problem olabilir.
Açar açmaz hemen BIOS'a girmeyi dene. CPU ya da anakart aşırı ısınıyor mu diye bak. Isı dışında PSU'da da problem olabilir.
Exotic Hectopat Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Eylül 2014 #10 O ses kasadan mı geliyor? Bir ısınma probleminizin olması olası. En son ne zaman temizlediniz içini?