Bilgisayarım Usb 2.0 portunda flash belleği görmüyor

riddLe

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Bugün teknosadan bu belleği aldım;

Eve gelip taktım 2.0 portuna otomatik kullan geldi ardından geri gitti bilgisayarımda gözükmüyordu. Tekrar çıkarıp taktım gene aynı şey oldu. Diğer porta taktım burada gördü ve gitmedi sanırım bu port usb 1.1 çünkü taktığımda bu aygıt 2.0 portunda daha iyi çalışır diye uyarı geldi sağ altta. Tekrardan 2.0 portuna taktım bi görüyor bi görmüyor ard arda otomatik kullanlar geldi dalga geçer gibiydi. Sorun nedir sizce ? Usb de olduğunu düşünüyorum dicem ama 1.1 de görüyor. Portta sorun var desem telefonu ve harici harddiski görüyor. Anlamadım gitti, yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimalle satın aldığınız USB bellek hatalı. USB 1.1'de görmüyor, sadece size USB 2.0 destekli bir aygıtı 2.0 girişinde daha iyi çalıştırabileceğinizi söylüyor. Başka bilgisayarlarda denediniz mi?
Denemedim başka bilgisayar yok malesef binada da yeniyim kimlerde var bilgisayar bilmiyorum. Usb 1.1 de görmüyor yazmışsınız ama usb 1.1 de görüyor içine dosya atabiliyorum.

Büyük ihtimalle satın aldığınız USB bellek hatalı. USB 1.1'de görmüyor, sadece size USB 2.0 destekli bir aygıtı 2.0 girişinde daha iyi çalıştırabileceğinizi söylüyor. Başka bilgisayarlarda denediniz mi?
Flood olacak kusura bakmayın ama kasanın arkasındaki girişe taktım orada çalıştı. Öndeki port mu bozuk diyecem ama dediğim gibi telefonu ve harici harddiski görüyor.

Arka portlarda sıkıntı yoksa öndeki portlarda kısa devre veya voltaj düşüklüğü problemi olabilir.

Anakartınızın modeli nedir? Arkadaki girişler genelde USB 2.0 olur. Bir bakalım, USB 1.1'de sadece hata aldığınızı sandım ben.
Disardayim yanlis hatirlamiyosam asus p5vd2-vm idi.

Arka portlarda sıkıntı yoksa öndeki portlarda kısa devre veya voltaj düşüklüğü problemi olabilir.

Sanmiyorum dedigim gibi tasinabilir harddisk ve telefon calisiyor.

Flash da sorun yok arka portta calisiyor.
Ön porttada sorun yok hdd ve telefon calisiyor sorun nedir anlayabilmis degilim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı