Bilgisayarım USB'yi disk olarak okuyor, format nasıl atabilirim?

OguzWick

Centipat
Daha fazla  
Merhaba.

Yeni hard disk aldım ve işletim sistemimi içine kurmak istiyorum. Fakat şu an işletim sistemimin içinde olduğu diskin hasar aldığı için Windows dosyalarına erişemediğini düşünüyorum. Bu yüzden bilgisayarım hard diskle açamadığı için bilgisayarı format atmak için kullanacağım USB bellekle açıyor. Bu yüzden yeni aldığım hard diske formatla işletim sistemi kuramıyorum. Ne yapmalıyım?

Siz kurulum yapmak için hangi aşamaları takip ediyorsunuz? Yani bilgisayar açılırken boot edilecek aygıtı seçerken veya BIOS'tan aygıt sıralamasında en üste USB belleğinizi koyduğunuzda kurulum ekranı gelmiyor mu veya önyükleme için bir tuşa basın gibi bir şey yazmıyor mu?

Siz kurulum yapmak için hangi aşamaları takip ediyorsunuz? Yani bilgisayar açılırken boot edilecek aygıtı seçerken veya BIOS'tan aygıt sıralamasında en üste USB belleğinizi koyduğunuzda kurulum ekranı gelmiyor mu veya önyükleme için bir tuşa basın gibi bir şey yazmıyor mu?
F2 tuşuyla biosa giriyorum, USByi en üstte alıyorum kaydedip çıktığımda Windows yükleme ekranına giriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı