Alperen0 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 2.072 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar merhaba, bilgisayarım kendi kendine açılıyor. Açıldıktan sonra CMD'ye ''powercfg -lastwake'' yazdım ama neden uyandığını anlayamadım. O yüzden size danışmak istedim. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2020
Arkadaşlar merhaba, bilgisayarım kendi kendine açılıyor. Açıldıktan sonra CMD'ye ''powercfg -lastwake'' yazdım ama neden uyandığını anlayamadım. O yüzden size danışmak istedim.
tlhxyz Hectopat Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 545 Çözümler 7 16 Nisan 2020 #2 Hazırda bekleyen Windows güncellemesi varsa onun için uyanmış gibi duruyor.
Amiga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 2.578 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ulaştırma Hizmt. Uzman Yard. 16 Nisan 2020 #3 Uykusunu almış olabilir. Şaka bir yana; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şurada bir bak derim. Yanlış link vermişim; Prevent & Disable Windows Update from Waking Up PC System - Tech Journey
Uykusunu almış olabilir. Şaka bir yana; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şurada bir bak derim. Yanlış link vermişim; Prevent & Disable Windows Update from Waking Up PC System - Tech Journey
GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2020 #4 Amiga dedi: Uykusunu almış olabilir. Genişletmek için tıkla...
Lejax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 3.323 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 CPU: Ryzen 7 7735HS RAM: 24GB 4800 MHz DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci 16 Nisan 2020 #5 Alperen0 dedi: Arkadaşlar merhaba, bilgisayarım kendi kendine açılıyor. Açıldıktan sonra CMD'ye ''powercfg -lastwake'' yazdım ama neden uyandığını anlayamadım. O yüzden size danışmak istedim. Eki Görüntüle 537176 Genişletmek için tıkla... Benimkinde de oluyor. Bazen kullanmak için gidince kendi kendine açılıyor. Hoş oluyor aslında
Alperen0 dedi: Arkadaşlar merhaba, bilgisayarım kendi kendine açılıyor. Açıldıktan sonra CMD'ye ''powercfg -lastwake'' yazdım ama neden uyandığını anlayamadım. O yüzden size danışmak istedim. Eki Görüntüle 537176 Genişletmek için tıkla... Benimkinde de oluyor. Bazen kullanmak için gidince kendi kendine açılıyor. Hoş oluyor aslında
GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2020 #6 Lejax dedi: Benimkinde de oluyor. Bazen kullanmak için gidince kendi kendine açılıyor. Hoş oluyor aslında Genişletmek için tıkla... Uğraşmıyorsun o zaman
Lejax dedi: Benimkinde de oluyor. Bazen kullanmak için gidince kendi kendine açılıyor. Hoş oluyor aslında Genişletmek için tıkla... Uğraşmıyorsun o zaman
Lejax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 3.323 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 CPU: Ryzen 7 7735HS RAM: 24GB 4800 MHz DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci 16 Nisan 2020 #7 : GhosT1 dedi: Uğraşmıyorsun o zaman Genişletmek için tıkla... Aynen
Sercan1096 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.683 Makaleler 2 Çözümler 30 Yer Bursa 16 Nisan 2020 #8 Son zamanlarda benim de birkaç kez başıma geldi. Uyku moduna aldıktan yarım saat sonra falan kendi kendine açıldı.
Son zamanlarda benim de birkaç kez başıma geldi. Uyku moduna aldıktan yarım saat sonra falan kendi kendine açıldı.
Alperen0 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 2.072 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2020 #9 Sanırım güncelleme içinmiş. Normalde bilgisayarı kapatmadan uyku moduna geçirip yatarım dün kapatıp yattım güncelleme yaptı. Teşekkür ederim yardımlarınız için.
Sanırım güncelleme içinmiş. Normalde bilgisayarı kapatmadan uyku moduna geçirip yatarım dün kapatıp yattım güncelleme yaptı. Teşekkür ederim yardımlarınız için.