M MustEknc27 Hectopat Katılım 12 Mart 2020 Mesajlar 18 Yer Gaziantep, Türkiye 23 Ekim 2020 #1 Öncelikle merhaba arkadaşlar. Benim PC Wi-Fi ile bağlanıyor ama Ethernet ile bağlanmıyor. Kablo takılı olsa bile kablo takılı değil diyor.
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Benim PC Wi-Fi ile bağlanıyor ama Ethernet ile bağlanmıyor. Kablo takılı olsa bile kablo takılı değil diyor.
Caner Ülken Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 446 Çözümler 1 Yer Evinde sakince davul çalıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Pazarlama Uzmanı 23 Ekim 2020 #2 Ethernet sürücüsü kurulu mu? Bilgisayara gelen kabloda kopma, ezilme vs de olabilir.
iambmys9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 2.461 Makaleler 3 Çözümler 24 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri Case: Xigmatek Venom X | MBO: Asus TUF B450-PRO GAMING | CPU: AMD Ryzen™ 5 3600X , @ 3.8GHz | CPU Cooler: Stock | RAM: Crucial 16GB (2x8GB) Ballistix Sport LT Gray DDR4 @ 3000MHz | GPU: ASUS RADEON™ RX 5700XT 8GB GDDR6 @ 1905 MHz 256-bit | PSU: XIGMATEK X-POWER 650W 80+ | SSD: Kingston 480GB HyperX Fury 3D | M.2 SSD : 1 WD 240GB Sata Green M.2 SSD | Display: AOC Q3279VWFD8 | Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 23 Ekim 2020 #3 Sürücüyü yüklediniz mi? Sisteminiz hakkında bir bilgi sahibi olmadığım için yorum yapamıyorum.
M MustEknc27 Hectopat Katılım 12 Mart 2020 Mesajlar 18 Yer Gaziantep, Türkiye 23 Ekim 2020 #4 Caner Ülken dedi: Ethernet sürücüsü kurulu mu? Bilgisayara gelen kabloda kopma, ezilme vs de olabilir. Genişletmek için tıkla... Kablo bir çizik yok zaten önceden bağlıydı Wi-Fi'den bağlıyınca gitti. iambmys9 dedi: Sürücüyü yüklediniz mi? Sisteminiz hakkında bir bilgi sahibi olmadığım için yorum yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hayırda sürücünün yüklü olduğunuda bilmiyorum acaba nereden öğrenilir?
Caner Ülken dedi: Ethernet sürücüsü kurulu mu? Bilgisayara gelen kabloda kopma, ezilme vs de olabilir. Genişletmek için tıkla... Kablo bir çizik yok zaten önceden bağlıydı Wi-Fi'den bağlıyınca gitti. iambmys9 dedi: Sürücüyü yüklediniz mi? Sisteminiz hakkında bir bilgi sahibi olmadığım için yorum yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hayırda sürücünün yüklü olduğunuda bilmiyorum acaba nereden öğrenilir?
Ülker Çikolatalı Gofret Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 6 Yer Full Bridge Rectifier 23 Ekim 2020 #5 MustEknc27 dedi: Hayırda sürücünün yüklü olduğunuda bilmiyorum acaba nereden öğrenilir? Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinden öğrenebilirsiniz hocam.
MustEknc27 dedi: Hayırda sürücünün yüklü olduğunuda bilmiyorum acaba nereden öğrenilir? Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinden öğrenebilirsiniz hocam.
S soulfly1453 Centipat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #6 Aygıt yöneticisine gir ve hepsini güncelle sonra pc'yi yeniden başlat olmazsa 2 defa yeniden başlat.