A Ahmet Ayseli Femtopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 73 17 Şubat 2021 #11 Fırat özen dedi: Yazdım hocam sistemimi Yazdım sistemimi hocam bakabilirisiniz Genişletmek için tıkla... Hocam kasmadan olması için yeniden PC toplamalısınız toplasanız bütçe söyleyin bana ben ona göre en iyisini topluyum
Fırat özen dedi: Yazdım hocam sistemimi Yazdım sistemimi hocam bakabilirisiniz Genişletmek için tıkla... Hocam kasmadan olması için yeniden PC toplamalısınız toplasanız bütçe söyleyin bana ben ona göre en iyisini topluyum
Jaewyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 2.604 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #12 Fırat özen dedi: Var taktırdım bilgsiayarcıya götürdüm onda da aynısı oldu tekrar Windows 7 yükledik herkeste oluyor neden bende olmuyor Windows 10 8.1 kurarsam nasıl RDR 2 oynayacağım peki? Ama arkadaşımda buna benzer sistem var sorun olmadı dedi Yazdım sistemi hocam bakabilirsiniz Genişletmek için tıkla... DRR 2 eski kalıyor artık DDR3 bile anca yetiyor bu devirde.
Fırat özen dedi: Var taktırdım bilgsiayarcıya götürdüm onda da aynısı oldu tekrar Windows 7 yükledik herkeste oluyor neden bende olmuyor Windows 10 8.1 kurarsam nasıl RDR 2 oynayacağım peki? Ama arkadaşımda buna benzer sistem var sorun olmadı dedi Yazdım sistemi hocam bakabilirsiniz Genişletmek için tıkla... DRR 2 eski kalıyor artık DDR3 bile anca yetiyor bu devirde.
F Fırat özen Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 377 17 Şubat 2021 #13 enderabi666 dedi: RDR 2 için zaten sistem gereksinimleri karşılamıyor. Genişletmek için tıkla... LOW da oynasam yeter olmaz mı gine Jaewyn dedi: DRR 2 eski kalıyor artık DDR3 bile anca yetiyor bu devirde. Genişletmek için tıkla... anakart 13 yıllık
enderabi666 dedi: RDR 2 için zaten sistem gereksinimleri karşılamıyor. Genişletmek için tıkla... LOW da oynasam yeter olmaz mı gine Jaewyn dedi: DRR 2 eski kalıyor artık DDR3 bile anca yetiyor bu devirde. Genişletmek için tıkla... anakart 13 yıllık
A Ahmet Ayseli Femtopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 73 17 Şubat 2021 #14 Fırat özen dedi: LOW da oynasam yeter olmaz mı gine Genişletmek için tıkla... Hocam imkansız pc toplasanız bana bir fiyat söylerseniz mu,emmel bir pc toplarim
Fırat özen dedi: LOW da oynasam yeter olmaz mı gine Genişletmek için tıkla... Hocam imkansız pc toplasanız bana bir fiyat söylerseniz mu,emmel bir pc toplarim
F Fırat özen Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 377 17 Şubat 2021 #15 Ahmet Ayseli dedi: Hocam imkansız pc toplasanız bana bir fiyat söylerseniz mu,emmel bir pc toplarim Genişletmek için tıkla... param yokki hocam araştırıyorumda 5 bin liradan aşağı doğru dürüst pc yok 16 GB RAM li olmalı pc 8 GB RAM bitti
Ahmet Ayseli dedi: Hocam imkansız pc toplasanız bana bir fiyat söylerseniz mu,emmel bir pc toplarim Genişletmek için tıkla... param yokki hocam araştırıyorumda 5 bin liradan aşağı doğru dürüst pc yok 16 GB RAM li olmalı pc 8 GB RAM bitti
enderabi666 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.664 Çözümler 10 Yer Avcılar/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #16 Fırat özen dedi: Low da oynasam yeter olmaz mı gine. Anakart 13 yıllık. Genişletmek için tıkla... En düşük ayarlarda 10 FPS alırsın.
Fırat özen dedi: Low da oynasam yeter olmaz mı gine. Anakart 13 yıllık. Genişletmek için tıkla... En düşük ayarlarda 10 FPS alırsın.
F Fırat özen Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 377 17 Şubat 2021 #17 enderabi666 dedi: En düşük ayarlarda 10 FPS alırsın. Genişletmek için tıkla... vazgeçtim tamam bide bu 8 GB RAM devri bitti demi ?
enderabi666 dedi: En düşük ayarlarda 10 FPS alırsın. Genişletmek için tıkla... vazgeçtim tamam bide bu 8 GB RAM devri bitti demi ?
enderabi666 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.664 Çözümler 10 Yer Avcılar/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #18 Fırat özen dedi: Vazgeçtim tamam bir de bu 8 GB RAM devri bitti değil mi? Genişletmek için tıkla... Ne yapacağınıza bağlı eğer rekabetçi oyunlar oynuyorsan yeter ama hikaye bazlı oyunlar için artık yetmiyor.
Fırat özen dedi: Vazgeçtim tamam bir de bu 8 GB RAM devri bitti değil mi? Genişletmek için tıkla... Ne yapacağınıza bağlı eğer rekabetçi oyunlar oynuyorsan yeter ama hikaye bazlı oyunlar için artık yetmiyor.