Bilgisayarım Windows Boot Manager üzerinden açılıyor

182198

Kilopat
Selamlar, sistemimi yeni topladım ve içine Win 10 işletim sistemi yükledim. İşletim sistemini yükledikten sonra USB'yi çektim ve BIOS'dan hard diskimi Boot option #1 yaptım ancak insert Boot disk and press any Key hatası aldım. Sonra Windows Boot Manager (hard diskimin modeli) seçeneğini #1 yaptım Windows açıldı.
Neden hard diskimi #1 yaptığımda bilgisayar hata veriyor ama görseldeki gibi olduğunda hata vermiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurulum UEFI yaptığınız zaman Windows'u Legacy mode olarak başlatamazsınız. Problem buradan kaynaklı. Windows Boot Manager, Windows'un UEFI modda kurulduğunu ve başlatılabildiğinin belirtisidir. Disklerdeki boot sıralaması da bu şekilde kalmalıdır.

İşletim sistemi yüklendikten sonra usb'yi çekmeyin, bios'a da girmeyin, bırakın Windows açılana kadar her şeyi kendisi yapsın, yani masaüstünüzü görene kadar usb takılı kalsın.

İşletim sistemi yüklendikten sonra usb'yi çekmeyin, bios'a da girmeyin, bırakın Windows açılana kadar her şeyi kendisi yapsın, yani masaüstünüzü görene kadar usb takılı kalsın.
Gerek yok, ilk yeniden başlatmadan sonra USB çekilebilir, sorun çıkarmaz.

Teşekkür ederim, harddiskimde sorun var diye korkmuştum. Peki bu oyunlarda vs. sorun olur mu hocam tamamen bilgisizim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…