O Orkun Şanlı Hectopat Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 14 21 Temmuz 2013 #1 Merhaba arkadaşlar Sizde kendi sistem bilgilerim hakkında bir kaç soru sormak istiyorum. Bilgisayarımın neresi kötü ise düzeltmek istiyorum. Bilgisayarımın özellikleri : Cpu 3.00 Ram 512 GB ekran kartı 1 GB 128 bit. Windows XP Ancak kasmaya devam etmekte. Kasmanın nedeni nedir ? Rami yükseltsem düzelir mi ? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2013
Merhaba arkadaşlar Sizde kendi sistem bilgilerim hakkında bir kaç soru sormak istiyorum. Bilgisayarımın neresi kötü ise düzeltmek istiyorum. Bilgisayarımın özellikleri : Cpu 3.00 Ram 512 GB ekran kartı 1 GB 128 bit. Windows XP Ancak kasmaya devam etmekte. Kasmanın nedeni nedir ? Rami yükseltsem düzelir mi ? Teşekkürler.
U Umutb Ziyaretçi 21 Temmuz 2013 #2 Elinde bütçen varsa bence bilgisayarını yenile. Yoksada başta masaüstünü boşaltabildiğin kadar boşalt ve 2-3 GB ram al.
Elinde bütçen varsa bence bilgisayarını yenile. Yoksada başta masaüstünü boşaltabildiğin kadar boşalt ve 2-3 GB ram al.
Mert Gürpüzer Kilopat Katılım 6 Ocak 2012 Mesajlar 985 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek -Öğrenci 21 Temmuz 2013 #3 Sistemi öyle bir saymışsın ki gerekli olan şeyler yok. Öncelikle işlemci modelin, anakart modelin, ekran kartı modelin ne ? Nasıl bakılacağını bilmiyorsan Cpu-z programını indirip bakabilirsin.
Sistemi öyle bir saymışsın ki gerekli olan şeyler yok. Öncelikle işlemci modelin, anakart modelin, ekran kartı modelin ne ? Nasıl bakılacağını bilmiyorsan Cpu-z programını indirip bakabilirsin.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 21 Temmuz 2013 #4 Eğer bu bilgisayar tahmin ettiğim gibi Pentuium 4 3.0 GHz ise en iyi yapılacak şey yeni bir bilgisayar almak. Yok ben illa idare edeceğim derseniz de RAM'i 2 GB yapıp Windows 8 32 Bit kurarak biraz daha PC'yi kullanabilirsiniz internet için.
Eğer bu bilgisayar tahmin ettiğim gibi Pentuium 4 3.0 GHz ise en iyi yapılacak şey yeni bir bilgisayar almak. Yok ben illa idare edeceğim derseniz de RAM'i 2 GB yapıp Windows 8 32 Bit kurarak biraz daha PC'yi kullanabilirsiniz internet için.