Arkada Steam açıktı ve ortak bir hesap kullanıyordum bir anda Rockstar'ın Launcher'i açıldı ve PC'ye biri bağlandı arama çubuğundan benimle konuştu. Ne yapmalıyım?
Arkada Steam açıktı ve ortak bir hesap kullanıyordum bir anda Rockstar'ın Launcher'i açıldı ve PC'ye biri bağlandı arama çubuğundan benimle konuştu. Ne yapmalıyım?
Şiddet çözüm değil. Adam seninle konuşmak istiyor güzel bir insana denk gelmişsiniz eğer kötü biri olsaydı şu anda evinize baskın yerdiniz. (!) ciddi bir konu ise internet erişimini kapatıp cihaza antivirüs programı indirin. En temizi format atmak.
Bilemem arkadaşın dediğini yapmayı deneyin üzerine birde virüs programıyla taratın. Malwarebytes ve Kaspersky ile ayrı ayrı. Steamden mi başka bir yerden mi geldi bilemiyorum.