Bilgisayarıma başka biri bağlandı

Melikyum

Femtopat
Daha fazla  
Arkada Steam açıktı ve ortak bir hesap kullanıyordum bir anda Rockstar'ın Launcher'i açıldı ve PC'ye biri bağlandı arama çubuğundan benimle konuştu. Ne yapmalıyım?

Arkada Steam açıktı ve ortak bir hesap kullanıyordum bir anda Rockstar'ın Launcher'i açıldı ve PC'ye biri bağlandı arama çubuğundan benimle konuştu. Ne yapmalıyım?

Şiddet çözüm değil. Adam seninle konuşmak istiyor güzel bir insana denk gelmişsiniz eğer kötü biri olsaydı şu anda evinize baskın yerdiniz. (!) ciddi bir konu ise internet erişimini kapatıp cihaza antivirüs programı indirin. En temizi format atmak.

Resetledim hocam mesajı görür görmez bilgisayarı aç kapat yaptım zaten şu anda bir şey olmaz değil mi temiz kurulum yapmam gerekiyor mu?

Dedıgımı yapın sadece.

Resetledim hocam mesajı görür görmez bilgisayarı aç kapat yaptım zaten şu anda bir şey olmaz değil mi temiz kurulum yapmam gerekiyor mu?

Boyle hesapları bırden fazla kısılere satıyorlar ayarlardan Steam remote playı kapatın.

Sonrasında cevrımdısı moda alın bır sıkıntı olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilemem arkadaşın dediğini yapmayı deneyin üzerine birde virüs programıyla taratın. Malwarebytes ve Kaspersky ile ayrı ayrı. Steamden mi başka bir yerden mi geldi bilemiyorum.

Bilemem arkadaşın dediğini yapmayı deneyin üzerine birde virüs programıyla taratın. Malwarebytes ve Kaspersky ile ayrı ayrı.
virüs degıl steamın kendı ozellıgı

Yaptım hocam ama bağlanan kişi mikrofonumu falan da duyuyordu sorun olmaz değil mi?
bundan sonra baglanamaz artık sıkıntı cıkmaz

Yaptım hocam ama bağlanan kişi mikrofonumu falan da duyuyordu sorun olmaz değil mi?
baglandıgı sırada oyun acıkmıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…