Sistemim alt kısımda şu an CS:GO'da 30 40 FPS alıyorum ekran kartım işlemcinin ekran kartından bile kötü bu sisteme en iyi gidecek ekran kartını taksam FPS kaç olur?
Ve ayrıca ekran kartsız sisteme ekran kartı takınca mı RAM takınca mı daha fazla FPS artış oluyor.
Sistemim alt kısımda şu an CS:GO'da 30 40 FPS alıyorum ekran kartım işlemcinin ekran kartından bile kötü bu sisteme en iyi gidecek ekran kartını taksam FPS kaç olur?
Ve ayrıca ekran kartsız sisteme ekran kartı takınca mı RAM takınca mı daha fazla FPS artış oluyor.
Şu anlık işlemci Upgrade'ine bak. O sokette en yüksek 3770k'ya çıkabilirsin. Bu işlemci 1080'i besleyebilen bir işlemci. FPS ekran kartına, ekran kartı da işlemciye göre performans verir.
Sorunuzun cevabı evet ekran kartı, RAM, işlemci. Bunlar etki eder. Ancak işlemci düşük olduğundan dolayı ekran kartını besleyemez ve tam gücü kullanamaz yani alsanız bile pek fark olmaz ama RAM biraz daha arttırır.