BeK00 Megapat Katılım 6 Eylül 2014 Mesajlar 697 Çözümler 2 Yer Aksaray Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2014 #1 Asus anakart'lı pc'ye usb ile format atamadım. Bios'dan hic birşey anlamadım. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2014
Ahmet Gürses Hectopat Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 757 Makaleler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Rölanti 6 Eylül 2014 #2 Bios'dan usb'yi dvd'den üstte koyman lazım. 1.usb 2. dvd böyle gözükcek. Buradaki gibi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bios'dan usb'yi dvd'den üstte koyman lazım. 1.usb 2. dvd böyle gözükcek. Buradaki gibi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
BeK00 Megapat Katılım 6 Eylül 2014 Mesajlar 697 Çözümler 2 Yer Aksaray Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2014 #3 Kardeş benim bios böyle degil.
Oguzhan51 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 1.664 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2014 #4 BeK00 dedi: Kardeş benim bios böyle degil. Genişletmek için tıkla... Bios menüsünün değişik olması bir şey ifade etmez. Bios menüsünden boot seçeneğine tıklayıp videoda ne yaptıysa aynısını yapmalısınız
BeK00 dedi: Kardeş benim bios böyle degil. Genişletmek için tıkla... Bios menüsünün değişik olması bir şey ifade etmez. Bios menüsünden boot seçeneğine tıklayıp videoda ne yaptıysa aynısını yapmalısınız
Ahmet Gürses Hectopat Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 757 Makaleler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Rölanti 6 Eylül 2014 #5 Biraz kurcalasan bulursun.
BeK00 Megapat Katılım 6 Eylül 2014 Mesajlar 697 Çözümler 2 Yer Aksaray Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2014 #6 kaç gündür kurcalıyorum hala olmuyor biosta bootta kurcalamadıgım yr kalmadı 1 . sıraya alamadım usb yi Oguzhan51 dedi: Bios menüsünün değişik olması bir şey ifade etmez. Bios menüsünden boot seçeneğine tıklayıp videoda ne yaptıysa aynısını yapmalısınız Genişletmek için tıkla... kardeş bios aynı degil bu asus anakartların bootta farklı video felan varmı bildigin
kaç gündür kurcalıyorum hala olmuyor biosta bootta kurcalamadıgım yr kalmadı 1 . sıraya alamadım usb yi Oguzhan51 dedi: Bios menüsünün değişik olması bir şey ifade etmez. Bios menüsünden boot seçeneğine tıklayıp videoda ne yaptıysa aynısını yapmalısınız Genişletmek için tıkla... kardeş bios aynı degil bu asus anakartların bootta farklı video felan varmı bildigin