Tc_hamza Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 800 Çözümler 5 Yer Bursa/İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #21 deftunex dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videolar size yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler anladım. Peki bot menüsünün hangi tuşla açıldığını nasıl bilebilirim?
deftunex dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videolar size yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler anladım. Peki bot menüsünün hangi tuşla açıldığını nasıl bilebilirim?
deftunex Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 373 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Mart 2021 #22 Tc_hamza dedi: Teşekkürler anladım. Peki bot menüsünün hangi tuşla açıldığını nasıl bilebilirim? Genişletmek için tıkla... Boot etme menüsünü diyorsan onu internete bilgisayarının markasını yazarak bakacaksın.
Tc_hamza dedi: Teşekkürler anladım. Peki bot menüsünün hangi tuşla açıldığını nasıl bilebilirim? Genişletmek için tıkla... Boot etme menüsünü diyorsan onu internete bilgisayarının markasını yazarak bakacaksın.
Tc_hamza Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 800 Çözümler 5 Yer Bursa/İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #23 deftunex dedi: Boot etme menüsünü diyorsan onu internete bilgisayarının markasını yazarak bakacaksın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
deftunex dedi: Boot etme menüsünü diyorsan onu internete bilgisayarının markasını yazarak bakacaksın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
deftunex Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 373 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Mart 2021 #24 Tc_hamza dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.