E ern_kse581 Decapat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 63 7 Nisan 2020 #11 decanalmond dedi: Güç kaynağında sıkıntı olabilir eğer güç kaynağı zarar görürse bilgisayarın gücü yetmeyebilir görüntü vermeye. Genişletmek için tıkla... Sinyal yok hatasıda yok monitörde. Güç kaynağının yetip yetmediğini nasıl anlayabilirim?
decanalmond dedi: Güç kaynağında sıkıntı olabilir eğer güç kaynağı zarar görürse bilgisayarın gücü yetmeyebilir görüntü vermeye. Genişletmek için tıkla... Sinyal yok hatasıda yok monitörde. Güç kaynağının yetip yetmediğini nasıl anlayabilirim?
NothingGood Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.416 Makaleler 2 Çözümler 11 7 Nisan 2020 #12 Ramleri sök, temizle(parlak kısmını silgi, soket kısmını hava ile temizle.) ve yerine tak. Ram arızası olabilir, tek tek dene
Ramleri sök, temizle(parlak kısmını silgi, soket kısmını hava ile temizle.) ve yerine tak. Ram arızası olabilir, tek tek dene
decanalmond Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2020 #13 ern_kse581 dedi: Sinyal yok hatasıda yok monitörde. Güç kaynağının yetip yetmediğini nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... BIOS ekranına girebiliyor musun?
ern_kse581 dedi: Sinyal yok hatasıda yok monitörde. Güç kaynağının yetip yetmediğini nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... BIOS ekranına girebiliyor musun?
E ern_kse581 Decapat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 63 7 Nisan 2020 #14 NothingGood dedi: RAM'leri sök, temizle(parlak kısmını silgi, soket kısmını hava ile temizle.) ve yerine tak. RAM arızası olabilir, tek tek dene. Genişletmek için tıkla... Denedim silgiyle, ıslak mendille sildim kuruladım tüm slotları tek tek denedim yine olmadı decanalmond dedi: BIOS ekranına girebiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Hayır, ekran gelmiyor hiçbir şey yapamıyorum şu an.
NothingGood dedi: RAM'leri sök, temizle(parlak kısmını silgi, soket kısmını hava ile temizle.) ve yerine tak. RAM arızası olabilir, tek tek dene. Genişletmek için tıkla... Denedim silgiyle, ıslak mendille sildim kuruladım tüm slotları tek tek denedim yine olmadı decanalmond dedi: BIOS ekranına girebiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Hayır, ekran gelmiyor hiçbir şey yapamıyorum şu an.
NothingGood Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.416 Makaleler 2 Çözümler 11 7 Nisan 2020 #15 ern_kse581 dedi: Denedim silgiyle, ıslak mendille sildim kuruladım tüm slotları tek tek denedim yine olmadı Genişletmek için tıkla... Galiba Ramler veya anakart soketi gitmiş. Geçmiş olsun.
ern_kse581 dedi: Denedim silgiyle, ıslak mendille sildim kuruladım tüm slotları tek tek denedim yine olmadı Genişletmek için tıkla... Galiba Ramler veya anakart soketi gitmiş. Geçmiş olsun.
E ern_kse581 Decapat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 63 7 Nisan 2020 #16 NothingGood dedi: Galiba RAM'ler veya anakart soketi gitmiş. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Nasıl anlarım gidip gitmediğini? Bi bakabilirmisiniz bir sorun varmı yakın da çekebilirim isterseniz ? Dosya Ekleri 44FE3147-6878-48C2-9B8D-A30C12410C6C.jpeg 1,3 MB · Görüntüleme: 45
NothingGood dedi: Galiba RAM'ler veya anakart soketi gitmiş. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Nasıl anlarım gidip gitmediğini? Bi bakabilirmisiniz bir sorun varmı yakın da çekebilirim isterseniz ?
NothingGood Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.416 Makaleler 2 Çözümler 11 7 Nisan 2020 #17 Kasayı aç. PSU'nun bütün bağlantılarını ve BİOS çipini sök. Güç tuşuna 30 saniye basılı tut. Kabloları geri tak. Monitör kablolarını kontrol etmeyi ihmal etme.
Kasayı aç. PSU'nun bütün bağlantılarını ve BİOS çipini sök. Güç tuşuna 30 saniye basılı tut. Kabloları geri tak. Monitör kablolarını kontrol etmeyi ihmal etme.
E ern_kse581 Decapat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 63 7 Nisan 2020 #18 Denedim yine aynı ses geliyor. Bir de hardisk olmadan bilgisayar çalışır mı?
NothingGood Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.416 Makaleler 2 Çözümler 11 7 Nisan 2020 #19 ern_kse581 dedi: Denedim yine aynı ses geliyor. Bir de hardisk olmadan bilgisayar çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Bulabilirseniz başka bir PSU ile deneyin. Ekran kartının güç girişi varsa orayı bir kontrol edin.
ern_kse581 dedi: Denedim yine aynı ses geliyor. Bir de hardisk olmadan bilgisayar çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Bulabilirseniz başka bir PSU ile deneyin. Ekran kartının güç girişi varsa orayı bir kontrol edin.
E ern_kse581 Decapat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 63 7 Nisan 2020 #20 Harddiski çıkartıp denedim hiçbir ses gelmiyor bilgisayardan ama yine görüntü yok.