Bilgisayarıma kötü amaçlı yazılım girmiş olabilir mi?

Birkaç gün önce benim de sistemime virüs bulaştı. Anti-Malwarebytes kapersky kullandım ikisi de virüsü bulamadı. Siz bir kere Hitman Pro ile de deneyin 30 gün ücretsiz zaten ve benim sistemimdeki virüsü 5 dakikada sildi. Sunucu haritasının atöyle ise içinde virüs bulunuyor gibi gözüküyor olabilir ancak pek sanmıyorum öyle olacağını. CS:GO ile bilgim yok ancak bu virüs tarama uygulamasını kullanmanızda fayda var.

Xxx_batuhanavci_xxx[/USER] verecek cevabın yok mu?

Yanlış yere yazdığımdan dolayı yazımı kaldırdım özür dilerim ama nütfen sizde saygı çizginiz bozmayın bu platformu seviyorum ve ceza almak istemiyorum bu konu kapanmıştır verdiğim rahatsızlık için özür dilerim hayırlı günler dilerim.

IP'nizi değiştirebilirsiniz. Ayrıca Kaspersky ve Malwarebytes ile tam tarama yapınız. CS:GO sunucularından pek anlamadığım için daha fazla yorum yapmayacağım.
Malwarebytes bir Anti-Malwaredir.

IP'nizi değiştirebilirsiniz. Ayrıca Kaspersky ve Malwarebytes ile tam tarama yapınız. CS:GO sunucularından pek anlamadığım için daha fazla yorum yapmayacağım.

Malwarebytes bir Anti-Malwaredir.
Hocam çok yüksek ihtimalle Topluluk Sunucularında, toplu bir indirme oldu, o kısımda da Steam'e yakalanmadan dosyaların arasına zararlı yazılım yüklendi. Ve arkadaş mağdur oldu.

Hocam çok yüksek ihtimalle topluluk sunucularında, toplu bir indirme oldu, o kısımda da Steam'e yakalanmadan dosyaların arasına zararlı yazılım yüklendi. Ve arkadaş mağdur oldu.

Dosya indirse Kaspersky engellerdi.
Hocam çok yüksek ihtimalle topluluk sunucularında, toplu bir indirme oldu, o kısımda da Steam'e yakalanmadan dosyaların arasına zararlı yazılım yüklendi. Ve arkadaş mağdur oldu.

Surf haritası sadece bir tanesine girmek istedim 1 tanesine girmek istedim sadece başkada girmedim ben nasıl yükleyeceğim şimdi format attıktan sonra
CS:GO 21 GB nasıl indireceğim ben.

Kaspersky da kullanıyorum.
Merak etmeyin, burada ki çoğu kişi bilişim bilgilerini kötüye kullanmaz. @ArdaFRKN size yardımcı olacaktır.

[Yanlış yere yazıldığı için kadırılmıştır]

Yerinde olsam tam tarama yapar CS'yi siler ve tekrar yüklerdim.

Kablonet'te statik IP var sanırım benimki değişmiyor

Oradaki sonuçlarda birkaç IP var bu yüzden her kapatıp açtığında değişiyor demek diye düşünüyorum.

Yanlış yere yamışım üzgünüm.

Ip'nizi değiştirebilirsiniz. Ayrıca Kaspersky ve Malwarebytes ile tam tarama yapınız. CS:GO sunucularından pek anlamadığım için daha fazla yorum yapmayacağım.

Malwarebytes bir anti-malwaredir.

Tek bir sorum var format atayim mi 2 ben bu gece kafamı nasıl rahat bir şekilde kafamı koyacağım.
Bir çözüm bulur musunuz herkesin ona6yladığı bir çözüm.

Son düzenleme:
Kaspersky engellerdi diye bir şey yok. Hiç öyle bir ihtimal de yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…